Bestellen en levering

Geen verzendkosten in geheel Nederland (exclusief Wadden-eilanden).

Levering maandag tot en met zaterdag van 8:00 uur ‘s ochtends tot 17:00 uur ‘s middags

Bij een bestelling op Doodskist.nl, leveren wij de kist op ieder gewenst adres af. Dit kan bijvoorbeeld in een ziekenhuis, rouwcentrum of op een huisadres zijn. U dient er rekening mee te houden dat er altijd iemand op het afleveradres aanwezig moet zijn om samen met onze chauffeur de kist uit de bestelauto te halen en binnen te zetten.

De prijs van een specifiek model kist op Doodskist.nl kan afwijken van de prijs van dezelfde kist bij de uitvaartbegeleider.
De prijs van de kist kan hoger zijn bij de uitvaartbegeleider aangezien sommige uitvaartbegeleiders bepaalde extra handelingen in de kistprijs hebben verwerkt. Hierbij moet u denken aan het bezorgen van de kist met een rouwauto voorzien van twee gekwalificeerde verzorgers welke de overledene kunnen verzorgen en in de kist leggen, het plaatsen van de koeling in of onder de kist etcetera.
De prijs van de kist kan ook lager zijn bij de uitvaartbegeleider aangezien sommige uitvaartbegeleiders de kisten in grotere aantallen inkopen en de extra handelingen zoals bijvoorbeeld het bezorgen van de kist als apart item berekenen.

Wij adviseren u daarom bij vergelijking van uitvaartkosten al uw wensen op papier te zetten en een vergelijking te doen op basis van de complete uitvaart en niet op basis van één onderdeel zoals de kist. U voorkomt hiermee dat u ongewild appels met peren gaat vergelijken en hierdoor het risico loopt verkeerde keuzes te maken.
Het kiezen van een geschikte uitvaartbegeleider is buiten het financiële deel ook een hele persoonlijke keuze. U laat deze persoon immers toe in uw nabije omgeving onder zeer persoonlijke en emotionele omstandigheden. Wij adviseren u daarom een weloverwogen beslissing te nemen en te kiezen voor de uitvaartbegeleider waar u een goed gevoel bij heeft. U kunt de dichtstbijzijnde uitvaartbegeleiders vinden door uw woonplaats of postcode in te vullen in de zoekmachine op Doodskist.nl.

U kunt per slot van rekening het afscheid van een dierbare maar één keer goed regelen.