Osiris Uitvaart

  1. Home
  2. »
  3. Osiris Uitvaart
Beschrijving:

Osiris uitvaart

Osiris Uitvaart begeleidt nabestaanden bij het invulling geven van de uitvaart: praktisch - er moet veel geregeld worden - en altijd in overleg. We ondersteunen om passende keuzes te maken. Dit doen we op een warme, vriendelijke en aardse manier.

Het resultaat is een afscheid waarin het unieke leven van de overledene en de relatie die de nabestaanden hebben met hun dierbare tot uiting wordt gebracht. Traditioneel of eigentijds, sober of extravagant: het één is niet beter dan het andere. Als het maar past.

Osiris Uitvaart houdt van duidelijkheid en inzichtelijkheid, ook in het factureren. De rekening bestaat uit de uren die besteed zijn aan de begeleiding (tegen een vast uurtarief) plus de kosten van de benodigde diensten en producten, die zonder provisie worden doorberekend.

U kunt contact met ons opnemen om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Dat kan ‘als het zover is’, maar het kan ook nu al ter voorbereiding op ooit. Niet alleen voor uzelf maar ook voor uw naasten. Onze ervaring is dat het mensen rust geeft en dat nabestaanden niet hoeven te raden naar wat de overledene gewild zou hebben. Dat geeft ruimte.

Weet dat u uw eigen uitvaartonderneming mag kiezen, ook als u al een uitvaartverzekering heeft.

U bent welkom met al uw vragen.

Osiris Uitvaart werkt in de regio rond Amsterdam en Almere.

Osiris Uitvaart
Lumeijstraat 50 - II
1056 VZ Amsterdam
T: 06 - 47643999
W: www.osiris-uitvaart.nl
E: info@osiris-uitvaart.nl

Osiris uitvaart logo

Contact Informatie
Adres:
Lumeijstraat 50 -, 1056 VZ II Amsterdam
Telefoon: 06 - 47643999
Website: