Aandacht voor Afscheid

  1. Home
  2. »
  3. Aandacht voor Afscheid
Beschrijving:

Aandacht voor Afscheid

Over Aandacht voor Afscheid:

‘Aandacht voor Afscheid’, een naam die krachtig samenvat wat we nastreven: het mogelijk maken dat nabestaanden na het verlies van hun dierbare écht aandacht voor het afscheid kunnen hebben. Een afscheid dat hen verder helpt, ook in de tijd na de uitvaart.

Een uitvaart kun je maar één keer doen. Daarbij komt dat elke uitvaart anders is. Samen met u zorgt Carla van Hemert van Aandacht voor Afscheid graag voor een persoonlijk en betekenisvol afscheid. Door goed naar u te luisteren, de tijd te nemen, rust en ruimte te creëren. Zodat u met aandacht keuzes kunt maken en u met aandacht bezig kunt zijn met het afscheid van uw dierbare. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk, we gaan niet per definitie uit van wat gebruikelijk is. U kunt erop vertrouwen dat Carla werkt vanuit uw wensen. Daadkrachtig als het nodig is, op de achtergrond als het kan.

Met haar aanpak wil Carla de uitvaartwereld een klein beetje mooier maken.

 

carla van hemert - aandacht voor afscheid

Carla van Hemert

Over Carla

Mijn naam is Carla van Hemert, ik ben op 7 januari 1971 geboren in Papendrecht en hier ook opgegroeid als “middelste” in een ondernemersgezin met 5 kinderen. Ik woon nog steeds in Papendrecht met mijn man en twee dochters.

In 1999 kreeg ik een ingrijpende ervaring met de dood: totaal onverwacht overleed mijn partner. Dit verlies, het afscheid en het verdriet zetten mijn wereld op zijn kop en tegelijkertijd leek de wereld stil te staan. Hoe nu verder? Met vallen en opstaan ontdekte ik een enorme levenskracht in mezelf.

Jaren later ging het mij steeds meer raken wat het verlies van een dierbare met mensen doet. Het werd mij steeds duidelijker dat het goed afscheid nemen van een dierbare erg belangrijk is voor het kunnen omgaan met het verlies van je dierbare. Een goed afscheid kan je echt verder helpen, daar ben ik van overtuigd.

Ik wil van betekenis zijn voor mensen in tijden van verlies omdat ik er in geloof dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt. Ik vind het belangrijk in de moeilijke periode rondom een (naderend) overlijden rust en ruimte te creëren voor de wensen en gevoelens van alle betrokken dierbaren. Ik wil graag met u mogelijk maken dat er écht aandacht voor het afscheid kan zijn en u dat verder helpt. Ik bied uitvaartbegeleiding op maat en ga niet per definitie uit van wat ‘gebruikelijk’ is. Liever achterhaal ik wat in uw situatie de behoeften zijn en help ik een persoonlijke uitvaart mogelijk te maken. Een uitvaart waar u troost uit kunt putten.

 

 

 

Contact Informatie
Adres:
Kerkbuurt 122, 3354 XM PAPENDRECHT
Telefoon: 06 10090707