Abesse Uitvaartverzorging

  1. Home
  2. »
  3. Abesse Uitvaartverzorging
Beschrijving:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abesse is Latijn voor afwezigheid, ontbreken. Wanneer een dierbare overlijdt, dan is diegene tot aan de dag van de uitvaart weliswaar nog in ons midden, maar tegelijkertijd toch afwezig. Er ontbreekt iemand.

 

Iemand die u moet gaan loslaten.

Ik vind het belangrijk dat u weet dat loslaten ook anders mag. Dat u weet wat er allemaal mogelijk is rondom een afscheid. Dat het traditioneel kan, maar dat het ook kan zoals u zelf in gedachten heeft. Het hoeft immers niet meer drie muziekstukken, twee sprekers en achteraf koffie en cake te zijn. Daar is niets mis mee, maar het hoeft niet als u dat niet wilt. Het kan en het mag ook anders. Want daar is ook niets mis mee. En er kan wellicht meer dan u denkt.

Ik ben Anneke de Jong en ik weet uit ervaring hoe het voelt om een dierbare te verliezen. En wat er allemaal bij komt kijken om in een korte tijd heel veel te moeten regelen, terwijl voor je gevoel de wereld stil is komen te staan. Mijn missie is om te ontzorgen na een overlijden, zodat u ook nog tijd over heeft om er voor elkaar te zijn.

Abesse Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten in de regio Rotterdam, inclusief de regio Waterweg, Voorne-Putten en Rozenburg. Zit u buiten deze regio? Neem gerust even contact op; we komen er vast uit.

Abesse Uitvaartverzorging. Omdat loslaten ook anders mag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abesse Uitvaartverzorging
Waldhoornstraat 47
3208 SH Spijkenisse
06-395 97 857
info@abesse-uitvaartverzorging.nl
www.abesse-uitvaartverzorging.nl

Contact Informatie
Adres:
Waldhoornstraat 47, 3208 SH Spijkenisse
Telefoon: 06-395 97 857
Website: