Alfine Uitvaarten – Baarn

  1. Home
  2. »
  3. Alfine Uitvaarten – Baarn
Beschrijving:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitvaartbegeleiding

Bij het vormgeven van het laatste afscheid is er maar weinig dat moet en veel dat kan. We bespreken wat u bij het afscheid wilt uitdrukken en welke sfeer u zoekt. Wij dragen ideeën en mogelijkheden aan, maar u bepaalt hoe het afscheid vorm krijgt. We hebben dagelijks contact en nemen zoveel tijd als u nodig heeft. En op de achtergrond regelen wij alles om het afscheid te laten plaatsvinden zoals u dat voor ogen heeft.

Duurzaam en dichtbij
Uitvaarten en opbaringen vinden plaats op de door u gekozen locatie. Wij werken graag op locaties in de natuur en bij voorkeur met duurzame materialen.

Afscheid is meer dan de uitvaart
Rond een overlijden spelen vaak veel zakelijke, praktische en emotionele kwesties. Het kan fijn zijn daar professionele hulp bij te hebben. Wij helpen u graag als u zaken wilt regelen voor overlijden en bij de afwikkeling daarna. Ook bij het emotionele proces kunnen wij u ondersteunen met stervens- en rouwbegeleiding

Onze visie
Wij vinden het belangrijk dat de dood een vanzelfsprekende plaats in het leven en in de maatschappij krijgt. Zodat iedereen er bewust, in openheid en op eigen wijze mee om kan gaan. Voor overlijden, bij het afscheid en daarna.

Over Marion Kroezen
In mijn leven heb ik ervaren dat ik veel voor anderen kan betekenen in de kwetsbare tijd rondom een overlijden. Ik ben gespecialiseerd in dienstverlening rond sterven, afscheid en rouw. Ik help mensen graag om hier op hun eigen wijze mee om te gaan en mogelijkheden te benutten.

Contact

Melding van overlijden
Als iemand is overleden kunt u ons altijd bereiken via 06 – 83 44 93 86.
24 uur per dag, 7 dagen in de week.
Wij maken dan een afspraak en komen gelijk naar u toe, als u dat wilt.

Informatie
Bel of mail ons als u meer informatie wilt of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.

Contactgegevens
Algemeen: e-mail: info@alfineuitvaarten.nl

Alfine Baarn e.o.
Contactpersoon: Marion Kroezen
Telefoon: 06 – 54 22 83 31
E-mail: marion@alfineuitvaarten.nl
Adres: Villa Mollerus, Mollerusstraat 1
3743 BW Baarn
Website: www.alfineuitvaarten.nl

Contact Informatie
Adres:
Mollerusstraat 1 Baarn, 3743 BW
Telefoon: 06-54 22 83 31
Website: