AKER uitvaarten – Anneke Romeijn

  1. Home
  2. »
  3. AKER uitvaarten – Anneke Romeijn
Beschrijving:

Het kan anders

De samenleving verandert. Mensen maken op belangrijke momenten in het leven hun eigen keuzes zonder taboes of wat 'gebruikelijk' is. Ook als het hun uitvaart betreft. AKER uitvaarten verzorgt de uitvaart die bij u past. Voor een eerlijke prijs en ongeacht waar u verzekerd bent.

Wij nemen u een zorg uit handen

Alles wordt perfect geregeld. U ziet de hele periode één en hetzelfde gezicht. Maatwerk is vanzelfsprekend en we zorgen dat u krijgt wat u wilt. Maar er is ook aandacht voor verhalen en emoties. Het rouwproces begint hier. Met een mooi en betekenisvol afscheid, want daar gaat het om. Niet om het begraven of cremeren.

Eerlijke prijs

Daarnaast zijn we duidelijk in onze kosten. Wij berekenen een fee voor onafhankelijk advies en de complete begeleiding en leveren alles tegen inkoopprijs. De kortingen krijgt u. Wij verdienen nl. niets aan de producten en diensten die u uitkiest voor uw begrafenis of crematie. Geen provisies voor ons, wel besparingen voor u. Heldere afspraken en niet duur.

Anneke Romeijn:

Iedereen krijgt helaas een keer te maken met het overlijden van een dierbare. De periode die daarop volgt is verwarrend en emotioneel en in deze lastige tijd moet u beslissingen nemen over de uitvaart.
Graag sta ik u bij om in alle rust samen met u, de begrafenis of crematie zo vorm te geven dat het een stijlvol en persoonlijk afscheid wordt. Een afscheid dat past bij u en uw dierbare.

De herinnering aan het afscheid is de herinnering aan het leven in één dag.

' Het leven is niet wat is gebeurd, maar wat iemand zich herinnert en hoe hij het zich herinnert.'
Marcel Garcia Marquez

 

Roep dag en nacht mijn hulp in bij een overlijden op telefoonnummer 088-788 0788.

Of vraag hier een gratis en vrijblijvend wensengesprek aan.

 

AKER uitvaarten - Anneke Romeijn

Ten Katelaan 15
3723 DR Bilthoven
06 51 278436
www.akeruitvaarten.nl
e-mail a.romeijn@akeruitvaarten.nl

http://akeruitvaarten.nl/page/uw_funeral_planner/planners/Anneke-Romeijn/

AKER’s funeral planner in Bilthoven, Amersfoort, Bosch en Duin, Breukelen, De Bilt, Groenekan, Huis ter Heide, Leusden, Maartensdijk, Soesterberg, Zeist

 

Aker Uitvaarten

Aker Uitvaarten

Contact Informatie
Adres:
Ten Katelaan 15, 3723 DR Bilthoven
Telefoon: 06 51 278436
Website: