Elske Ploeg Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Elske Ploeg Uitvaartzorg
Beschrijving:

 

Elske Ploeg Uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming met een betrokken en flexibele werkwijze. Met oprechte aandacht en rust wordt er geluisterd naar uw wensen, meegedacht en geadviseerd waar nodig of gewenst. Alles wordt in het werk gesteld om de uitvaart te laten verlopen zoals u dat wilt.

Wanneer u te maken krijgt met overlijden, zal er in korte tijd veel geregeld moeten worden, maar dit kan en hoeft niet allemaal binnen een paar uur vastgelegd te worden.

​Misschien heeft u zich voor kunnen bereiden, misschien helemaal niet. Wij nemen de tijd die nodig is, luisteren naar u en denken met u mee over een afscheid dat past bij de overledene én de nabestaanden. Zo geeft u zelf bewust vorm aan een persoonlijke uitvaart. In dit proces blijven we voortdurend met u afstemmen wat uw wensen zijn, zowel inhoudelijk als prijstechnisch. Vragen over de kosten van de uitvaart kunt u met ons in alle openheid bespreken.

​Wij laten ons als uitvaartbegeleiders sturen door u en uw wensen. Zo houdt u zelf de regie en zorgen we samen voor een persoonlijk en passend afscheid.

U kunt bij ons terecht ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Voor een vrijblijvend oriënterend gesprek komen we graag naar u toe. Bekijk ook rustig eens onze website of bel voor meer informatie.

Contact Informatie
Adres:
Graaf Bentincklaan 19, Ede, 6712 GS
Telefoon: 06 426 444 99
Website: