Eleonora Rhebergen

  1. Home
  2. »
  3. Eleonora Rhebergen
Beschrijving:

Eleonora Rhebergen

Eleonora Rhebergen

Eleonora Rhebergen is sinds 1997 werkzaam als uitvaartorganisator. Nadat zij in een periode van zeventien jaar binnen een grote Amsterdamse uitvaartorganisatie ruim 3000 uitvaarten heeft verzorgd, is zij in 2015 gestart als zelfstandig uitvaartorganisator onder de naam Eleonora Rhebergen Uitvaartverzorging. Haar bedrijf biedt kwaliteit en aandacht. Haar jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat Eleonora Rhebergen haar talent als uitvaartorganisator uitstekend heeft ontwikkeld. Dit maakt dat zij onder andere in staat is goed te begrijpen wat de wensen zijn, ook wanneer deze niet worden uitgesproken.

Van nature heeft zij een grote interesse in andere culturen en religies, dit maakt dat wensen die aansluiten op andere gebruiken voor haar geen probleem vormen. Zij vindt de werkelijke verbinding met families waar zij rust mag brengen in een stressvolle en verdrietige periode zeer belangrijk. Ieder mens heeft een eigen leven geleefd, voor sommigen was dit grotendeels positief, maar voor anderen is het pad lastiger te bewandelen geweest. Het doel is om ieder mens een waardig afscheid te bieden, uitgevoerd met respect en eerbied.

Eleonora Rhebergen heeft een groot organisatorisch vermogen, daarnaast bezit zij oog voor detail en is zij zeer zorgvuldig in haar werk. Zij zoekt creatieve oplossingen in probleemsituaties, zodat het zelden voorkomt dat een wens niet uitgevoerd kan worden. Kwaliteit en aandacht staan hoog in haar vaandel. Haar kenmerk is eenvoud: “less is more”.

Eleonora Rhebergen is een krachtige vrouw. Zij houdt in iedere situatie vast aan de wensen van de families waarvoor zij het afscheid van hun dierbare mag verzorgen. Eleonora Rhebergen helpt families door een zware periode in hun leven heen, bovenal door de rust en liefde die zij uitstraalt. Een uitvaartorganisator met een grote passie voor de mens en voor haar vak.

Eleonora Rhebergen is dag en nacht bereikbaar op: 06 4278 2967

Eleonora Rhebergen Uitvaartverzorging

Nieuwmarkt 225
1011 MB Amsterdam
Contact Informatie
Adres:
Nieuwmarkt 225, 1011 MB Amsterdam
Telefoon: 06 4278 2967
Website: