Atropos B.V. Uitvaartverzorging

  1. Home
  2. »
  3. Atropos B.V. Uitvaartverzorging
Beschrijving:

Erik Boelkens

Erik Boelkens

Atropos is een familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1920 gestart door Willem Spaans. Later kwamen er enkele van de zonen voor kortere tijd in het bedrijf werken. In 1970 werd het bedrijf overgenomen door de schoonzoon en dochter. De huidige directeur, die het bedrijf na het overlijden van zijn vader in 1992 voortzette, is een kleinzoon van de heer Spaans. Atropos hecht veel waarde aan de kleinschaligheid van het familiebedrijf en zoekt daarom naar medewerkers die zich binnen een dergelijke organisatie thuis voelen.

Het beeldmerk van Atropos bevat een geknakte roos als symbool van vergankelijkheid. De roos symboliseert tevens een sfeer zonder vertroebeling. Vanuit die visie doen wij reeds meer dan 95 jaar ons werk. En vanuit die visie zullen wij ook in de toekomst ons werk blijven doen.

Uitvaartverzorging “Atropos” adviseert niet alleen over een waardige invulling van het afscheid, maar zorgt tevens voor een onberispelijke uitvoering.

Uitvaartverzorging “Atropos” beschikt over eigen voorzieningen die een stijlvolle afwikkeling garanderen. Ook zeer specifieke wensen kunnen doorgaans worden gehonoreerd.

Veel van onze opdrachten komen vanuit Scheveningen en het Statenkwartier. Ons werkgebied bevat echter de hele regio Haaglanden. Ook daar buiten zijn wij werkzaam. In principe zijn wij in heel Nederland te ontbieden.

Atropos B.V. Uitvaartverzorging

Atropos B.V. Uitvaartverzorging

Atropos B.V. uitvaartverzorging
Van Boetzelaerlaan 292
2581 BC  Den Haag
070-3066.030
www.atropos.nl
info@atropos.nl

Contact Informatie
Adres:
Van Boetzelaerlaan 292 Den Haag, 2581 BC
Telefoon: 070-3066.030
E-mail: info@atropos.nl
Website: