AKER uitvaarten – Florien Bausch

  1. Home
  2. »
  3. AKER uitvaarten – Florien Bausch
Beschrijving:

Het kan anders
De samenleving verandert. Mensen maken op belangrijke momenten in het leven hun eigen keuzes zonder taboes of wat 'gebruikelijk' is. Ook als het hun uitvaart betreft. AKER uitvaarten verzorgt de uitvaart die bij u past. Voor een eerlijke prijs en ongeacht waar u verzekerd bent.

 

Wij nemen u een zorg uit handen
Alles wordt perfect geregeld. U ziet de hele periode één en hetzelfde gezicht. Maatwerk is vanzelfsprekend en we zorgen dat u krijgt wat u wilt. Maar er is ook aandacht voor verhalen en emoties. Het rouwproces begint hier. Met een mooi en betekenisvol afscheid, want daar gaat het om. Niet om het begraven of cremeren.

 

Eerlijke prijs
Daarnaast zijn we duidelijk in onze kosten. Wij berekenen een fee voor onafhankelijk advies en de complete begeleiding en leveren alles tegen inkoopprijs. De kortingen krijgt u. Wij verdienen nl. niets aan de producten en diensten die u uitkiest voor uw begrafenis of crematie. Geen provisies voor ons, wel besparingen voor u. Heldere afspraken en niet duur.

 

Florien Bausch:
Afscheid nemen van een naaste is zwaar, maar we krijgen er allemaal mee te maken. Wanneer dat afscheid gebeurt op een goede en persoonlijke manier,  die bij de overledene past, wordt het een mooie herinnering die helpt bij het verwerken van het verlies en het verzachten van de pijn.

Tijdens de intense dagen in de aanloop naar de crematie of begrafenis ben ik er helemaal voor u: ik luister, ondersteun, begeleid en organiseer, alles met liefdevolle aandacht.

Samen maken we er een gedenkwaardige dag van.

Roep dag en nacht mijn hulp in bij een overlijden op telefoonnummer 088-788 0788.

Of vraag hier een gratis en vrijblijvend wensengesprek aan.

AKER uitvaarten - Florien Bausch
Prins Mauritslaan 88
2051 KD Overveen
06-28157217
www.akeruitvaarten.nl
f.bausch@akeruitvaarten.nl

http://akeruitvaarten.nl/page/uw_funeral_planner/Planners/Florien-Bausch

Aker Uitvaarten

Aker Uitvaarten

Aker Uitvaarten

AKER’s funeral planner in Overveen:
Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Cruquius, De Glip, Driehuis, Haarlem, Haarlemmerliede, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, IJmuiden, Nieuw Vennep, Santpoort Noord, Santpoort Zuid, Spaarndam, Uitgeest, Velsen noord, Velsen zuid, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Wijk aan Zee, Zandvoort

Contact Informatie
Adres:
Prins Mauritslaan 88, 2051 KD, Overveen
Telefoon: 06-28157217
Website: