AKER uitvaarten – Eva de la Mar

  1. Home
  2. »
  3. AKER uitvaarten – Eva de la Mar
Beschrijving:

Het kan anders

De samenleving verandert. Mensen maken op belangrijke momenten in het leven hun eigen keuzes zonder taboes of wat 'gebruikelijk' is. Ook als het hun uitvaart betreft. AKER uitvaarten verzorgt de uitvaart die bij u past. Voor een eerlijke prijs en ongeacht waar u verzekerd bent.

Wij nemen u een zorg uit handen

Alles wordt perfect geregeld. U ziet de hele periode één en hetzelfde gezicht. Maatwerk is vanzelfsprekend en we zorgen dat u krijgt wat u wilt. Maar er is ook aandacht voor verhalen en emoties. Het rouwproces begint hier. Met een mooi en betekenisvol afscheid, want daar gaat het om. Niet om het begraven of cremeren.

Eerlijke prijs

Daarnaast zijn we duidelijk in onze kosten. Wij berekenen een fee voor onafhankelijk advies en de complete begeleiding en leveren alles tegen inkoopprijs. De kortingen krijgt u. Wij verdienen nl. niets aan de producten en diensten die u uitkiest voor uw begrafenis of crematie. Geen provisies voor ons, wel besparingen voor u. Heldere afspraken en niet duur.

Eva de la Mar:
Wanneer we een dierbare verliezen is het belangrijk om op een goede manier afscheid te kunnen nemen. Het organiseren van een uitvaart kan overweldigend en complex zijn. Als funeral planner neem ik u die zorg graag uit handen.
Door goed te luisteren naar uw behoeftes en stil te staan bij de wensen van de overledene ontstaat er uit gezamenlijke ideeën een crematie of begrafenis op maat. Een afscheid dat goed past bij de wijze waarop uw dierbare heeft geleefd vormt een waardevolle herinnering en helpt bij het afscheid nemen.
Naar behoefte leg ik u een breed aanbod aan keuzes voor om voor iedere wens de meest passende invulling te vinden. Creatieve oplossingen en moderne technieken maken veel mogelijk.
Voor bijzondere gebruiken uit verschillende culturele achtergronden is aandacht en ruimte. Indien nodig hoort een respectvolle repatriëring naar het thuisland ook bij een waardig afscheid.
Kleinschalige dienstverlening tegen een eerlijke prijs. Ook als u een uitvaartverzekering heeft.

Roep dag en nacht mijn hulp in bij een overlijden op telefoonnummer 088-788 0788. Of vraag hier een gratis en vrijblijvend wensengesprek aan.

AKER uitvaarten - Eva de la Mar
Jan Benninghstraat 5
1181 SB Amstelveen
06 54 65 00 05
www.akeruitvaarten.nl
e-mail e.delamar@akeruitvaarten.nl

http://akeruitvaarten.nl/page/uw_funeral_planner/planners/Eva-de-la-Mar/

Aker Uitvaarten width=

AKER’s funeral planner in Amsterdam e.o.:
Amstelveen, Amsterdam, Abcoude, Amstelveen, Amsterdam, Baambrugge, Badhoevedorp, Broek in Waterland, Diemen, Driemond, Duivendrecht, Durgerdam, Landsmeer,Monnickendam, Osdorp, Ouderkerk a/d Amstel, Schellingwoude, Uithoorn, Vinkeveen, Volendam, Zaandam

Contact Informatie
Adres:
Jan Benninghstraat 5 Amstelveen, 1181 SB
Telefoon: 06 54 65 00 05
Website: