Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug

Naamloos-2-01

Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug

Afgelopen weekend hebben trotse eigenaars Tim van ’t Veer en Els van Deuveren het vernieuwde rouwcentrum in Leersum geopend. Vrijdag 29 april waren de deuren geopend voor de uitvaartondernemers uit de regio. Zaterdag 30 april is het rouwcentrum officieel geopend door de burgemeester van de Utrechtse Heuvelrug, de heer Frits Naafs (video) . De bewoners van de gemeente konden zaterdag kennis maken met deze, zoals de burgemeester het noemt, stijlvolle aanwinst voor Leersum. Beide dagen zijn druk bezocht, zowel de ondernemers als de bevolking uit de regio waren zeer te spreken over de metamorfose die het pand heeft ondergaan.

Naamloos-2-01

24-Uurskamers ”Magnolia” & ”Tulp”

Het rouwcentrum heeft een moderne en serene uitstraling. In het pand bevinden zich twee 24-uurskamers waar nabestaanden in een huiselijke sfeer en alle rust  afscheid kunnen nemen van hun dierbaren. Tevens is er een verzorgingsruimte in het pand die van alle gemakken is voorzien.

Naamloos-2-01

De aula van het rouwcentrum is bestemd voor condoleances en afscheidsdiensten. Binnen deze aula is rekening gehouden met slechthorenden, middels de aanleg van een ringleiding voor het geluid. Het pand beschikt over een gebruiksvriendelijke keuken en moderne toiletgroepen die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Bij het rouwcentrum is ruime parkeergelegenheid.

Naamloos-2-01

Het Uitvaartcentrum Utrechtse Heuvelrug ligt op de algemene begraafplaats van de gemeente Leersum. Deze begraafplaats is voor iedereen toegankelijk, ongeacht religie.