Zirkoon Afscheidsbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Zirkoon Afscheidsbegeleiding
Beschrijving:

Sophia van den Dobbelsteen

Sophia van den Dobbelsteen

Bij het overlijden van een dierbare komt er veel op iemand af. Naast verdriet en pijn om het verlies, de angst over hoe nu verder, boosheid, verwarring of misschien wel opluchting, moet er veel geregeld worden.

Zirkoon Afscheidsbegeleiding inspireert en stimuleert om een eigen vorm te zoeken en te vinden in dat proces van afscheid nemen.  Een vorm die kracht uitstraalt en betekenis geeft aan dat waar de overledene voor stond. Die herkenning biedt. En troost. Die past. Dit kan door beelden, muziek, woorden. Door symbolen te gebruiken of rituelen.

Zirkoon Afscheidsbegeleiding ondersteunt door structuur te bieden en prioriteiten te stellen, door te luisteren en mee te denken, door te stimuleren om, waar mogelijk, dingen zelf te doen. Te regelen wat geregeld moet worden. Zo, dat het goed is voor alle betrokkenen.

Zirkoon Afscheidsbegeleiding werkt samen met een groot aantal aanbieders van producten en diensten. Kwaliteit is hierbij van het grootste belang.

Zirkoon Afscheidsbegeleiding werkt niet in een bepaalde regio maar daar waar ze gevraagd wordt.  Niet afstand maar beschikbaarheid bepaalt het werkgebied.

 

Zirkoon Afscheidsbegleiding

Zirkoon Afscheidsbegeleiding
Van Assendelftstraat 9
2977 AJ Goudriaan
0183-589632
www.zirkoon-afscheidsbegeleiding.nl

Contact Informatie
Adres:
Van Assendelftstraat 9, 2977 AJ Goudriaan
Telefoon: 0183-589632
Website: