Zielhuis Uitvaart

  1. Home
  2. »
  3. Zielhuis Uitvaart
Beschrijving:

Zielhuis Uitvaart Amsterdam – uitvaart op eigen wijze

Zielhuis Uitvaart is een kleine uitvaartonderneming met een betrokken, flexibele werkwijze. Wij bieden praktische informatie en ondersteuning vóór, tijdens en na de uitvaart. In alle rust, met oprechte aandacht voor u. U kunt al uw wensen kenbaar maken en de begrafenis of crematie precies zo vormgeven als u wilt.

Persoonlijke uitvaart 

Iedereen die een persoonlijke uitvaart wil kan bij ons terecht. Wij staan open voor alle levensbeschouwingen, leefstijlen en culturele achtergronden. Zielhuis Uitvaart geeft ruimte voor eigen ideeën en biedt informatie over mogelijkheden die nog niet zo bekend zijn. Samen met u zoeken we naar de meest passende invulling, zowel inhoudelijk als prijstechnisch. Steeds wordt afgestemd wat u zelf doet en wat wij doen.

Vanaf de melding van overlijden tot en met de dag van de uitvaart heeft u altijd één contactpersoon: Wilma den Uijl, de eigenaar van Zielhuis Uitvaart of haar vaste collega-uitvaartbegeleider, David Noordhoff.

Wij vinden het belangrijk om u voldoende tijd en ruimte te bieden om op eigen wijze afscheid te nemen, stimuleren en ondersteunen uw eigen inbreng, denken mee en geven suggesties om uw ideeën te kunnen realiseren. Altijd bewaken wij het overzicht en regelen de logistiek en zorgen dat alles tot in detail geregeld is.

Zielhuis Advertentie

Zielhuis Uitvaart
Utrechtsedwarsstraat 85c
1017 WD Amsterdam
06 267 930 77
info@zielhuis-uitvaart.nl
www.zielhuis-uitvaart.nl

Contact Informatie
Adres:
Utrechtsedwarsstraat 85c Amsterdam, 1017 WD
Telefoon: 06 267 930 77
Website: