Westfriese Poort Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Westfriese Poort Uitvaartzorg
Beschrijving:

Michael Tames

Michael Tames

Wensen en mogelijkheden
Stap voor stap en in alle rust bespreken wij met u wensen en mogelijkheden om tot een zo passend mogelijk en persoonlijk afscheid te komen. Uw wensen en ideeën zijn de leidraad en het uitgangspunt voor dit afscheid. Samen met u kunnen wij hier vorm aan geven. Westfriese Poort Uitvaartzorg biedt ruimte om afscheid te nemen op een eigen manier. Ligt er geen wensenlijstje klaar, dan kunt u vertrouwen op onze kennis en ideeën.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een adviesgesprek. Als u of een van uw dierbaren binnenkort komt te overlijden, zorgt dit voor duidelijkheid en rust, en neemt dit voor de nabestaanden veel zorg weg.

Uitgangspunt
Een belangrijk uitgangspunt bij Westfriese Poort Uitvaartzorg is de volgende gedachte: ‘hart voor mensen en eerlijk ondernemen’. Dit uitgangspunt, waarmee wij ons willen onderscheiden, is terug te vinden in de heldere en transparante dienstverlening. De ingekochte goederen of ingehuurde diensten worden zonder winstopslag doorberekend aan de nabestaanden, iets wat niet gebruikelijk is in de uitvaartbranche. Denk bijvoorbeeld aan de uitvaartkist, bloemstukken, rouwdrukwerk, etc. Wanneer wij kortingen of provisies geboden krijgen van onze leveranciers, dan verrekenen we dit bedrag met de factuur voor de nabestaanden. U betaalt alleen voor de diensten en producten die u gebruikt of nodig heeft. Wij berekenen tenslotte alleen onze eigen werkzaamheden. Uiteraard geeft Westfriese Poort Uitvaartzorg vooraf een duidelijk overzicht van de kosten, zodat u achteraf niet te maken krijgt met onverwachte kosten.

Locatie
Vanuit Hoorn en Schagen verzorgen wij uitvaarten voor heel Noord-Holland. Wij zijn bekend met de lokale situaties en afspraken. Omdat wij onafhankelijk zijn en geen belang hebben in enige locatie, kunnen wij kiezen uit iedere uitvaartlocatie in de regio. Hierdoor staat uw wens altijd voorop.

Westfriese Poort Uitvaartzorg

  • betrouwbaar, betrokken en professioneel
  • één persoonlijk aanspreekpunt van overlijden tot de dag van de uitvaart
  • transparante prijsstelling, margevrij en geen verrassingen achteraf
  • werkzaam in heel Noord-Holland
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar
  • voor elke uitvaart, ook als u elders verzekerd bent

Westfriese Poort Uitvaartzorg
Willemsweg 59
1623JB  Hoorn
E-mail: info@westfriesepoort-uitvaartzorg.nl
Web: www.westfriesepoort-uitvaartzorg.nl
Mobiel: 06 504 599 48

Contact Informatie
Adres:
Willemsweg 59, 1623JB Hoorn
Telefoon: 06 504 599 48
Website: