Westerduin Uitvaart

  1. Home
  2. »
  3. Westerduin Uitvaart
Beschrijving:

Als je een dierbare naaste verliest, komt er veel op je af. Vaak ben je nog niet eerder in die situatie geweest. Ik wil je graag ondersteunen op het moment dat je het hard nodig hebt. Ik help om samen een mooie herinnering van het afscheid te maken.

Ik ben Mariët Westerduin en ik begeleid, ondersteun en verzorg de uitvaart, van A tot Z.

Ik vind het heel belangrijk persoonlijk betrokken te zijn, dat maakt dat ik de uitvaart zo goed kan begeleiden. Juist door de tijd te nemen naar de verhalen over de overledenen te luisteren, te horen over het leven dat geleefd is, kan ik er samen met de naasten voor zorgen dat het afscheid een herinnering wordt waar je mee verder kunt.

Ook kan de situatie zo zijn dat je weet dat het levenseinde in zicht is. Je wilt eigen regie houden over je eigen afscheid, ik kan je daar van te voren bij helpen door met jou en eventueel je naasten in gesprek te gaan. Verschillende mogelijkheden kunnen besproken en onderzocht worden. Dat geeft in de laatste fase rust en als het dan echt zover is kan er meer aandacht voor het afscheid zijn omdat er minder ad hoc beslissingen genomen hoeven te worden.

Mariët Westerduin / Westerduin Uitvaart

Werkzaam in Rijswijk en regio Den Haag

 

Contact Informatie
Adres:
Da Costalaan 132 2281 SL  Rijswijk
Telefoon: 06-13775274
Website: