Werner Uitvaart

  1. Home
  2. »
  3. Werner Uitvaart
Beschrijving:

 

 

 

 

 

 

 

 

Graag stellen wij ons aan u voor…

Wij zijn Elleke, Fraukje en René en vormen gezamenlijk Werner Uitvaart, wij zijn een gezinsbedrijf als variant op een traditioneel familiebedrijf. Wij zijn alle drie gecertificeerd uitvaartondernemer hetgeen mede het gevolg is van het feit dat wij in 2002 onze 13-jarige dochter en zus Lianne verloren. Als gezin werden wij destijds gedragen door familie en vrienden om ons heen maar na het overlijden van Lianne is er in die eerste week vooral de steun van ‘onze’ uitvaartbegeleidster; hier is de basis voor Werner Uitvaart gelegd.

Elleke vindt na het overlijden van haar zus haar draai in de hockeysport en bereikt de hoofdklasse. Daarna kiest zij naast haar gezin voor een maatschappelijke carrière als pedagogisch medewerkster. Zij heeft bij Stichting achter de Regenboog de cursus ‘rouw en verdriet bij kinderen’ gevolgd.
Naast haar ervaringsdeskundigheid heeft zij veel extra kennis op het gebied van kinderen en rouw.

Fraukje is een creatieve geest met organisatietalent, zij schildert intuïtieve kunst, doet vrijwilligerswerk voor het Ronald McDonaldhuis in Leiden en in het Hospice Lansingerland.
Zij start in 2011 haar eigen uitvaartonderneming. Vrij kort daarna wordt zij door borstkanker getroffen maar na enkele zware jaren herpakt zij zich en onlangs besluit zij opnieuw als uitvaartbegeleidster te gaan werken.

Na zijn dienstplicht bij de Koninklijke Marechaussee te hebben vervuld werkt René in het bank- en verzekeringswezen. René fotografeert, binnen Werner Uitvaart maakt hij bijvoorbeeld hele mooie uitvaartreportages.

Wij wensen iedere nabestaande een ‘goede start’ na zijn of haar verlies zoals wij dat in 2002 hebben ervaren. Dat begint bij een passende, respectvolle en goed georganiseerde afscheidsceremonie waarbij de wensen van de overledene, nabestaanden en andere gasten centraal staan.

Onze kernwaarden: vanzelfsprekende integriteit, dienstbaarheid, ervaringsdeskundigheid en een transparante werkwijze. Wij behandelen u graag zoals wij zelf behandeld zouden willen worden.

 

 

 

 

 

Werner Uitvaart
Peppeldreef 13
2665 GG  Bleiswijk
010-5216558

Contact Informatie
Adres:
Peppeldreef 13, 2665 GG Bleiswijk
Telefoon: 010-5216558
Website: