Wenz Uitvaart

  1. Home
  2. »
  3. Wenz Uitvaart
Beschrijving:

Onno & Vera van Andel- Wenz Uitvaart

Onno & Vera van Andel - Wenz Uitvaart

Een mooi afscheid, persoonlijk en perfect verzorgd. Dat is wat u het liefst wilt wanneer uw naaste komt te overlijden.

En dan bij voorkeur tegen een eerlijke prijs. Dan bent u bij Wenz Uitvaart aan het juiste adres! U betaalt bij Wenz Uitvaart namelijk geen opslagen voor diensten en producten die wij inkopen. Voor bijvoorbeeld een uitvaartkist betaalt u onze voordelige inkoopprijs. Dat geldt ook voor bloemen, advertenties, rouwvervoer, etc. Daarom betaalt u bij Wenz Uitvaart bijna altijd minder dan bij een ander uitvaartbedrijf.

Ter geruststelling: uw prijsvoordeel gaat nooit ten koste van onze kwaliteit! Wenz Uitvaart staat immers voor een perfecte uitvaart tegen een eerlijke prijs.

Wat voor de één vanzelfsprekend lijkt, is voor iemand anders juist bijzonder. Daarom neemt Wenz Uitvaart u bij de hand vanaf het moment van overlijden tot aan de dag van het afscheid. Met veel respect voor de wensen van de overledene én de nabestaanden. Hoe stond de overledene eigenlijk in het leven? Wat vinden de nabestaanden belangrijk bij het afscheid? Daar gaat de aandacht van Wenz Uitvaart naar uit. Dat een afscheid er voor ieder verschillend uitziet, spreekt bij ons voor zich. Waardig en herkenbaar voor de nabestaanden, daar zorgt Wenz Uitvaart voor.

Logo Wenz Uitvaart

Onno & Vera van Andel
Wenz Uitvaart
Lierderstraat 1a,
7364 BH Lieren
T (055) 367 1166
M (06) 4695 1939
www.wenz-uitvaart.nl
info@wenz-uitvaart.nl

Contact Informatie
Adres:
Lierderstraat 1a, 7364 BH Lieren
Telefoon: 055 367 1166
Website: