Weldaan uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Weldaan uitvaartbegeleiding
Beschrijving:

 

weldaan-logo

 

 

 

 

 

 

 

Weldaan uitvaartbegeleiding, Anja Berghout.

Een uitvaart kun je niet overdoen, alle beslissingen staan ten dienste van de overledene en de nabestaanden. Met Weldaan uitvaartbegeleiding wil ik u helpen bij de moeilijke periode na het overlijden.

De uitvaart zelf heeft altijd een bepaalde aantrekkingskracht op mij gehad. Datzelfde geldt voor het werken met mensen.

In uitvaartbegeleiding komen beide aspecten samen. Respect voor keuzes en wensen, adequaat handelen, troostvolle woorden en luisteren naar elkaar zijn ontzettend belangrijk. Dat is waar Weldaan uitvaartbegeleiding zo sterk in is. Ik heb mogen ervaren hoe belangrijk het is dat er écht wordt geluisterd, zónder oordeel. Alleen op die manier maken uitvaartbegeleider en nabestaanden de uitvaart samen tot een bijzonder en troostvol moment.

Weldaan uitvaartbegeleiding verzorgt de begrafenis of crematie op zeer persoonlijke en betrokken wijze. Een begrafenis of crematie is een afscheid. Aan een uitvaart kan op vele manieren inhoud worden gegeven, maar het blijft een gebeurtenis die uniek is. Voor velen is het de enige en laatste kans voor een waardig afscheid na vaak een leven lang samenzijn.

Een uitvaart is ook een moment om terug te kijken op iemands leven. Maar hoe kijken de nabestaanden straks terug op de uitvaart?

Weldaan uitvaartbegeleiding weet hoe belangrijk de juiste keuzes zijn voor de overledene en de nabestaanden. Wat zijn de juiste beslissingen om te nemen? Hoe ziet ú de uitvaart? Ik vind het bijzonder om daarover in gesprek te zijn. Om dit samen te delen.

Dat is voor Weldaan de enige juiste manier om inhoud te geven aan een uitvaart waar nabestaanden met voldoening op terugkijken. In de loop van de tijd heb ik, als uitvaartbegeleider, gemerkt dat ook de zorg voor nabestaanden ná de uitvaart waardevol is.

Weldaan uitvaartbegeleiding is gevestigd in Lansingerland maar zeker níet regionaal gebonden. Ik ben dag en nacht bereikbaar.
Ook voor nadere informatie kunt u contact opnemen. Tel. 06-45769462 of info@weldaan.nl.

Anja Berghout

Anja Berghout

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Weldaan uitvaartbegeleiding

Boekweitveld 39
2661 VK Bergschenhoek
06-45769462
info@weldaan.nl

 

Contact Informatie
Adres:
Boekweitveld 39, 2661 VK Bergschenhoek
Telefoon: 06 45769462
E-mail: info@weldaan.nl
Website: