Volatus Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Volatus Uitvaartzorg
Beschrijving:

Liefdevolle aandacht bij afscheid

Volatus Uitvaartzorg is, samen met u, op weg naar een gezamenlijke bestemming: de begrafenis of crematie van uw dierbare. Wij nemen gedurende een korte en intensieve periode veel regelwerk en praktische zaken voor u uit handen. Daarnaast is er aandacht voor uw rouwbeleving en bemoedigen wij u in wat u zelf kunt. Zo komt uw kracht tot uiting, juist in deze kwetsbare tijd.

In een periode waarin mensen te maken hebben met een overlijden, is er voor ons eigenlijk maar één benadering mogelijk en dat is een liefdevolle benadering. In liefde schuilt acceptatie van alles wat zich bij de nabestaanden aandient. Liefde draagt en verdraagt.

Wij zijn er voor u, wij nemen de tijd, luisteren, ondersteunen en houden overzicht. Zo kunt u verstandige en goed aanvoelende beslissingen nemen.

Femke Verhoef-van Leeuwen, Karin Hofstede en Willeke Jansen hebben elkaar gevonden in eenzelfde sterke drijfveer: om vanuit liefde mensen bij te staan. Daarin onderscheidt Volatus Uitvaartzorg zich. Het woord ‘Volatus’ is het Latijnse woord voor ‘vlucht’ en ‘vliegen’. Daarnaast staat de vogel in veel wijsheidstradities symbool voor de ziel.

In ons werkgebied (de polder) is er ruim zicht. Daar kan extra goed de vogeltrek waargenomen worden. Maar ook verwijst de vlucht van vogels naar het werk van een uitvaartbegeleider. In formatie vliegen betekent dat een vlucht vogels dezelfde bestemming heeft. De vogels die (tijdelijk) voorop vliegen zorgen ervoor dat de andere vogels in de luwte blijven en hun stuwkracht optimaal benutten. Zo vliegt Volatus een korte en intensieve periode voorop en kan daarna de familie zelf weer verder vliegen.

Volatus Uitvaartzorg
De Tjonger 14 G
8253 PZ Dronten
telefoon: 0321 38 37 08
e-mail:   info@volatusuitvaart.nl
www.volatusuitvaart.nl

Volatus Uitvaartzorg

Volatus Uitvaartzorg

 

 

Contact Informatie
Adres:
De Tjonger 14 G 8253 PZ Dronten, 8253 PZ Dronten
Telefoon: 0321 38 37 08
Website: