Van Krimpen-Statema Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Van Krimpen-Statema Uitvaartzorg
Beschrijving:

Op gepaste afstand dichtbij

Elke uitvaart is een unieke gebeurtenis. Omdat ieder een eigen band heeft met de overledene, zijn wij er ons van bewust dat we op een heel emotioneel moment bij u binnenkomen. Soms op de voorgrond, maar meestal zijn wij op de achtergrond aanwezig. We kunnen veel voor u uit handen nemen, maar geven u alle ruimte om veel zelf te doen. Zo kan het heel waardevol zijn met elkaar de laatste verzorging te doen, de tekst voor de rouwkaart op te stellen of bijvoorbeeld samen de kist te sluiten en te begeleiden.

Kinderen

In overleg met de ouders proberen we kinderen, waar mogelijk, bij het afscheid te betrekken. Wij maken hierbij, afhankelijk van de leeftijd, gebruik van 'troostdoosjes‘ en/of speciale 'herdenkingsstenen’. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld met het beschilderen van de kist al bezig zijn met een stukje verdrietverwerking.

Bereikbaarheid en uitvaartwinkel

Wij zijn dag en nacht persoonlijk bereikbaar via telefoonnummer 033 285 82 34. Voor directe hulp na overlijden of voor het maken van een afspraak om van te voren uw persoonlijke wensen met ons te bespreken. Wij zijn werkzaam in de regio Midden-Nederland.

Onze uitvaartwinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. Hier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden om (een deel van) de as van een dierbare te bewaren. Tevens kunt u informatie krijgen over diverse aspecten van de uitvaart.

 

Persoonlijke uitvaartzorg

Van Krimpen-Statema Uitvaartzorg is inmiddels vele jaren werkzaam in de regio Midden-Nederland en onderscheidt zich onder meer door intensieve en professionele begeleiding, transparante kostenbegroting en betrokkenheid van (klein)kinderen bij de uitvaart.

 

Van Krimpen-Statema uitvaartzorg
Samen vorm geven aan het afscheid

Voorstraat 20A
3931 HD Woudenberg
Telefoon 033 285 82 34
info@vankrimpenstatema.nl
www.vankrimpenstatema.nl

Contact Informatie
Adres:
Heinelaan 77, 3931 WZ Woudenberg
Telefoon: 033 285 82 34
Website: