Van der Straten Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Van der Straten Uitvaartbegeleiding
Beschrijving:

Van der Straten Uitvaartbegeleiding

Van der Straten Uitvaartbegeleiding werkt volgens úw wensen

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met verlies van mensen die ons dierbaar zijn. Hoe welkom is het als iemand er dan gewoon voor je is. Van der Straten Uitvaartbegeleiding begeleidt nabestaanden met geduld en aandacht na het overlijden van een dierbare. Samen met de familie zorgt Marco van der Straten voor een begrafenis of crematie die helemaal wordt afgestemd op de persoonlijke wensen van de nabestaanden.

Samen met de familie
Van der Straten Uitvaartbegeleiding helpt met alles wat er na het overlijden van een dierbare op u afkomt. Zoveel mogelijk doet Marco alles samen met de familie. Van de laatste verzorging tot het bespreken van de invulling van de uitvaartplechtigheid of kerkdienst. Wat u zelf wilt en kunt doen, doet u zelf. Wat u uit handen wilt geven, regelt Van der Straten Uitvaartbegeleiding voor u. Het bedrijf is gevestigd in Harmelen.

Gratis wensgesprek
Wilt u op een rustig moment informatie over de mogelijkheden voor uw eigen uitvaart? Dan kom ik graag bij u langs om dit te bespreken. Samen bespreken we hoe uw toekomstige begrafenis of crematie vorm mag krijgen. Ons gesprek werk ik vervolgens uit in een helder overzicht en een vrijblijvende kostenbegroting. De ervaring leert dat het rust kan geven om deze wensen te bespreken en vast te leggen. U kunt zo ook een stukje zorg wegnemen bij uw familie. Het is fijn als nabestaanden weten hoe wat iemands wensen zijn geweest voor de uitvaart.

Van der Straten Uitvaartbegeleiding
Harmelerwaard 18
3481 LC Harmelen

Dag en nacht bereikbaar: (0348) 234 222
marco@vanderstratenuitvaart.nl
www.vanderstratenuitvaart.nl

Contact Informatie
Adres:
Harmelerwaard 18, 3481 LC Harmelen
Telefoon: 0348 234 222