Uitvaartzorg Nuiten Groffen

  1. Home
  2. »
  3. Uitvaartzorg Nuiten Groffen
Beschrijving:

Anita Nuiten & Mieke Oolders

Het verlies van een dierbare doet de tijd stil staan. Het verdriet is immens groot. Juist in die emotionele sfeer is zorgvuldigheid bij de organisatie van de uitvaart belangrijk. Het afscheid moet een herinnering zijn waar nabestaanden kracht en inspiratie uit halen om verder te kunnen met hun eigen leven.

Anita en Mieke begeleiden u in deze eerste moeilijke dagen. U kunt rekenen op onze volle aandacht en persoonlijke adviezen bij de voorbereidingen van een passend afscheid. Samen met u kijken we naar wat past bij de overledene en bij de nabestaanden, naar wat u zelf doet en wat u liever uit handen geeft.

Wij begeleiden uitvaarten in de regio Steenbergen en Woensdrecht. Ook wanneer u een uitvaartverzekering heeft, kunnen wij u van dienst zijn. U bent vrij in uw keuze voor de uitvaartbegeleiding.

 

Anita Nuiten
Ik vind het heel bijzonder om iets te kunnen betekenen voor anderen in de meest emotionele momenten van hun leven. Ik zorg voor rust en overzicht in een hectische tijd en zal met zorg en aandacht de wensen van de overledene en van de nabestaanden uitvoeren. Vanuit mijn eigen verlieservaringen weet ik hoe belangrijk het is de juiste keuzes te maken. Het is dan prettig om iemand naast je te hebben die met je meedenkt.

Mieke Oolders
Veel mensen vragen zich af hoe ik er toe ben gekomen om deze keuze te maken. Als ik terugkijk was de eerste aanleiding de dood van mijn vader in 1997. De dagen tussen het overlijden en de uitvaart ervaarde ik als ‘intens leven’. De dagelijkse dingen deden er even niet meer toe. In die dagen werd ik geconfronteerd met de essentie van het leven. Naast het verdriet was dat mooi en bijzonder. Zo begon mijn interesse maar mijn carrière ging toen een andere kant uit, die van projectmanager.
Persoonlijk maakte ik een aantal uitvaarten van zeer dichtbij mee, die mij diep raakten. Ik voelde mij uitgenodigd om dicht bij de familie en overledene te komen. Dit gevoel wil ik meenemen in de begeleiding van families.

 

 

Uitvaartzorg Nuiten Groffen

Uitvaartzorg Nuiten Groffen
Regio Steenbergen  |Postbus 45 |4650 AA  Steenbergen |T 0167 76 72 74
Regio Woensdrecht |Postbus 20 | 4630 AA Hoogerheide |T 0164 67 22 85
E info@nuiten-groffen.nl |W www.uitvaartzorgnuiten-groffen.nl

Contact Informatie
Adres:
Seringenlaan 168, 4651 KX Steenbergen
Telefoon: 0167 76 72 74
Website: