Uitvaartzorg Katinka Touw B.V.

  1. Home
  2. »
  3. Uitvaartzorg Katinka Touw B.V.
Beschrijving:

Katinka Touw

Katinka Touw

Katinka Touw

Katinka Touw

Mijn visie, mijn persoon en hoe sta ik in het leven?

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. In een relatief kort tijdsbestek moeten er verschillende belangrijke beslissingen genomen worden; voor ieder persoonlijk naar de eigen wensen en verwachtingen. Ik ervaar het als een dankbare taak om nabestaanden naar beste eer en geweten te adviseren, te begeleiden en te ondersteunen op zowel emotioneel, praktisch als financieel vlak. Voor mij is het daarbij niet van belang waaraan mensen waarde hechten; of er sprake is van een bepaalde geloofsovertuiging, of mensen de voorkeur hebben voor een begrafenis of een crematie, of er een groot budget is of juist een klein, of mensen de uitvaart heel uitgebreid wensen of juist heel intiem en wellicht wat soberder. In de uitvoering van mijn taak ben ik secuur en toegewijd.

Zodra mensen je het vertrouwen geven, je heel dichtbij laten komen, mag je dat vertrouwen nooit beschamen.

De combinatie van kansen pakken, mogelijkheden benutten en hard werken schuw ik niet. Mensen en situaties komen niet voor niets op je pad en brengen vaak veel goeds. Na de HAVO heb ik de politieopleiding gevolgd en aansluitend heb ik vijftien jaar bij de Regiopolitie Rotterdam Rijnmond als agent en hoofdagent gewerkt. Vanwege mijn gezin en de zorg voor de kinderen nam ik na het politiewerk een kort zijspoor in de functie van commercieel medewerkster. Toch bleef ik mijn hart volgen en accepteerde ik na een aantal jaren de functie van coördinator uitvaartverzorging bij een grote onderneming in Rotterdam. Tussentijds volgde ik de opleiding tot uitvaartverzorger en rondde deze met goed gevolg af. Na inmiddels vijf jaar ervaring te hebben opgedaan in de uitvaartbranche op zowel theoretisch als praktisch vlak, durfde ik de volgende stap te zetten en is “Uitvaartzorg Katinka Touw” geboren.

Mijn werkgebied is redelijk onbegrensd. Uiteraard spreekt het voor zich dat ik in mijn eigen woonomgeving (Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Dordrecht) uitvaarten verzorg, maar op verzoek werk ik evengoed daarbuiten. Als mensen mij persoonlijk benaderen hebben ze de specifieke wens dat ik hen begeleid en daar sta ik voor open. Om die reden heb ik ook in andere provincies dan alleen Zuid-Holland uitvaarten begeleid, zoals bijvoorbeeld in Gelderland en Noord-Brabant.

Privé leid ik mijn leven zoals vele anderen. Sinds 1994 woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht, gelukkig met mijn man Stian en trots op onze zoons Menno en Jochem.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezinsleven en mijn sociale leven, waarin sporten een belangrijke factor is. Ik kan ontzettend blij worden van een spelletjesavond thuis met z’n vieren, een heerlijke wandeling, een schoon huis, een dagje weg met een vriend(in), een feestje of heerlijk op de bank wegzakken in een goed boek.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen met elkaar het leven mooi maken: door de vreugde ervan te zien, het te omarmen en elkaar te waarderen en respecteren worden waardevolle momenten gecreëerd. Uiteindelijk blijken dat vaak de “tools” die nodig zijn om het verdriet rondom en na een overlijden te kunnen dragen.

Leef je leven, probeer iedere dag te genieten… Stel niet alles uit tot morgen want we weten niet of morgen ons gegeven is.

 

Voor een melding van overlijden kunt u haar 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer:

06 – 15 93 76 15.
Kijk voor meer informatie op:
Internet: www.uitvaartzorgkatinkatouw.nl
Facebook: Uitvaartzorg Katinka Touw
of mail naar:  info@uitvaartzorgkatinkatouw.nl

Uitvaartzorg Katinka Touw logo

Contact Informatie
Adres:
Snoek 20, 3344 JE Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: 06-15 93 76 15
Website: