Uitvaartzorg Eefje

  1. Home
  2. »
  3. Uitvaartzorg Eefje
Beschrijving:

Over Uitvaartzorg Eefje

Voor een mooi en waardig afscheid van uw geliefde kunt u terecht bij Uitvaartzorg Eefje. Eefje Visser begeleidt u in de zware dagen na het overlijden en de aanloop naar de begrafenis of crematie. Hierdoor kunt u de tijd nemen om op een waardige en fijne manier afscheid te nemen van uw dierbare. Eefje draagt er zorg voor dat u niets over het hoofd ziet en op een liefdevolle wijze de overledene een laatste eer kunt bewijzen. In gesprek gaan over de invulling van de uitvaart kan u in dat geval houvast bieden. Het idee dat u er ook niet alleen voor staat zal rust geven.

Uitvaartzorg Eefje regelt niet alleen de praktische zaken, maar biedt u, uw (klein)kinderen en andere nabestaanden ook mentale steun. Uitvaartzorg Eefje heeft daarnaast veel ervaring in voorbesprekingen in aanloop naar een euthanasie. Door in gesprek te zijn over de uitvaart denkt u automatisch na over hoe uw geliefde het graag gewild zou hebben. Wellicht besluit u een speech te schrijven voor tijdens de uitvaart, waardoor u de mooie herinneringen aan uw dierbare naar boven haalt.

Voor het regelen van een uitvaart is er geen vast protocol: bij Uitvaartzorg Eefje gaat het erom datgene te doen wat u de meeste steun en rust biedt. Uiteindelijk draait uitvaartverzorging ook om het maken van keuzes. Waar wilt u uw dierbare laten opbaren? Thuis of liever in een kamer van een rouwcentrum? Welke uitvaartkist kiest u? Uitvaartverzorging Eefje biedt u de nodige steun. Eefje ondersteunt u ook bij het uitzoeken en drukken van rouwkaarten, het vinden van een mooi rouwboeket, het vervoer en alle andere praktische zaken die komen kijken bij een uitvaart.

Eefje Visser ruilde haar baan als psycholoog in voor het vak van uitvaartbegeleider. Ze beschouwt het als een eer dit bijzondere moment in het leven van mensen te mogen begeleiden en ervoor te zorgen dat alles loopt zoals eenieder in gedachten heeft. Bij Eefje Visser draait de uitvaart om een liefdevol afscheid. Daarbij gaat het niet alleen om de dag zelf, maar ook vooral om de aandacht voor u als nabestaande in de dagen tussen het overlijden en de uitvaart.

 

Contact Informatie
Adres:
De Ruiterberg 11, 3452 NB Vleuten
Telefoon: 06-11724040
Website: