Uitvaartverzorging Wieringermeer

  1. Home
  2. »
  3. Uitvaartverzorging Wieringermeer
Beschrijving:

WieringermeerWieringermeer

Uitvaartverzorging Wieringermeer is een vereniging met ruim 5000 leden in de Wieringermeer en omstreken. Een goede en passende verzorging van een uitvaart of crematie is zeer belangrijk. Bij ons is die verzorging in vertrouwde handen, zowel voor leden als niet-leden.

Dag en nacht kunt u op ons rekenen. Wij kunnen, met onze eigen medewerkers, voor u de hele uitvaart of crematie regelen. Vertrouwde gezichten, vertrouwde handen. Natuurlijk houden wij rekening met speciale wensen en de geloofsovertuiging van de overledene.

In ons eigen uitvaartcentrum kan dat allemaal passend worden ingevuld.

Ook zijn wij de trotse houder van het Keurmerk Uitvaart Zorg en partner van Monuta.

Wat vervoer betreft kunt u bij ons kiezen uit een stijlvolle zwarte of grijze rouwauto. Eventueel alternatief vervoer zoals een uitvaartbus, (loop)-koets, Rouw-Harley met zijspan of de Scania Rouwtruck zijn op aanvraag en na overleg beschikbaar.

Verschillende van onze geregistreerde medewerkers hebben de opleiding Postmortale Zorg ten behoeve van de Zorg Diensten Groep gedaan.  De Politie hecht groot belang aan de kennis en ervaring van medewerkers die betrokken zijn bij het vervoer voor slachtoffers van een niet natuurlijke dood.  De Regiopolitie wijst de vervoerder aan en wij staan voor een groot gedeelte van de kop van Noord-Holland als nr. 1 op de lijst en voor het overgebleven gedeelte als nr 2.  Dit zegt wel iets over de betrouwbaarheid en vakbekwaamheid van onze medewerkers.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.uvwm.nl of u kunt contact opnemen met onze adviseur: Jelle Terpstra, bereikbaar op tel.nr. 06-29530620

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op tel.nr.0227-745050

Uitvaartverzorging Wieringermeer

Uitvaartverzorging Wieringermeer

Adresgegevens:
Brugstraat 42a
1775 BG Middenmeer
Telefoon: 0227-745055 (Administratie)
Adviseur: 06-29530620 (Jelle Terpstra)
E-mail administratie@uvwm.nl info@uvwm.nl
Internet www.uvwm.nl

Contact Informatie
Adres:
Brugstraat 42a, 1775 BG Middenmeer
Telefoon: 0227-745055
Website: