Uitvaartverzorging H. Jobse

  1. Home
  2. »
  3. Uitvaartverzorging H. Jobse
Beschrijving:

Uitvaartverzorging H. Jobse

Uitvaartverzorging H. Jobse

Uitvaartverzorging H. Jobse werkt vanuit een mensbeeld waarin elk mens uniek is, een eigen naam heeft en zichzelf is. Ieder leven heeft een begin en einde met daar tussen in een eigen verhaal. Daarna komt voor iedereen een nieuwe tijd en een nieuw verhaal.
Citaat uit de missie van Uitvaartverzorging H. Jobse”.

Uitvaartonderneming H. Jobse is opgericht in 1982 en kan dus terugblikken op jarenlange ervaring. De afgelopen jaren heeft de uitvaartbranche een ongekende verandering doorgemaakt, dit heeft mede te maken met de ontkerkelijking en de meer en meer individualisering van de maatschappij. Ons bedrijf vond het noodzakelijk om in te spelen op deze (veranderde) behoefte.

Bij uitvaartverzorging H. Jobse werken 8 vaste medewerkers (zowel parttime als fulltime) in de functie van administratief medewerker, uitvaartverzorger en nazorgconsulent. Daarnaast zijn er nog 17 oproepkrachten met functies als:  verzorgster, drager, algemeen medewerker en gastvrouw. Naast het aannemen en uitvoeren van uitvaarten vinden wij het als bedrijf belangrijk dat mensen goed geïnformeerd worden en zich vrij voelen om te kunnen praten over het onderwerp: de dood of alles wat daar, direct of indirect,  mee te maken heeft.  Daarom organiseren wij regelmatig informatie avonden over dit onderwerp (rouwverwerking, afwikkelingen van een nalatenschap, nabestaandenavond, inloopspreekuur). Ons uitvaartcentrum zien wij dan ook als een plaats voor ontmoeting en informatie. Wanneer men te maken krijgt met een verlies is dit voor velen een kruispunt in een mensenleven. Het leven zal daarna nooit meer hetzelfde zijn en er is duidelijke grens van: “daarvoor en daarna”.

Naast de traditionele aanpak ( de uitvaartverzorger komt  bij de familie  thuis of ontvangt hen op kantoor in het uitvaartcentrum en geeft de uitvaart, samen met hen die dit regelen, vorm) tot een wat eigentijdsere benadering wanneer er gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheid om de uitvaart via internet vorm te geven.  Via deze website heeft men de mogelijkheid de uitvaart zelf vorm te geven. De begeleiding van de uitvaartverzorger beperkt zich tot telefonische ondersteuning en begeleiding op de dag van de uitvaart. Op deze manier onderstrepen wij de visie en missie van uitvaartverzorging H. Jobse, wij realiseren ons dat geen uitvaart hetzelfde is omdat ieder mens uniek is. Dus ook de wijze waarop men een afscheid benaderd en vorm geeft is heel individueel bepalend. Wij zijn er tenslotte voor de ander en proberen, op welke manier dan ook, een bijdrage te leveren aan een allesbepalende omstandigheid in een mensenleven.

Neem gerust contact met ons op, wij zenden op uw verzoek ons informatiepakket geheel vrijblijvend toe. Ons werkgebied is Walcheren, Noord en Zuid Beveland en Schouwen-Duiveland.

Uitvaartverzorging H. Jobse
Bachweg 2
4337 XD Middelburg
0118-462205
www.hjobse-uitvaart.nl
www.basisuitvaart-zeeland.nl

Contact Informatie
Adres:
Bachweg 2 Middelburg, 4337 XD
Telefoon: 0118-462205
Website: