Uitvaartonderneming Wilma van Opstal

  1. Home
  2. »
  3. Uitvaartonderneming Wilma van Opstal
Beschrijving:

Uitvaartonderneming Wilma van Opstal

Uitvaartonderneming Wilma van Opstal


Persoonlijk afscheid
De manier waarop de mens met de dood omgaat is altijd in beweging. De dood is onlosmakelijk verbonden met het leven.

Het is de andere kant van dezelfde medaille.Vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw is door het wegvallen van strenge maatschappelijke en kerkelijke kaders ook de visie op de dood en de beleving ervan enorm veranderd. Mensen zijn vrijer geworden, denken anders en slaan ook op spiritueel gebied nieuwe wegen in. Hierbij worden ook veel oude waarden herondekt.

Er zijn veel meer mogelijkheden om op een eigen, individuele manier om te gaan met de dood. Met veel persoonlijke uitdrukkingsvormen. De dood wordt door iedereen op zijn eigen wijze beleefd. Het komt ook steeds meer voor dat men nog tijdens het leven de uitvaart samen met de nabestaanden tot in de puntjes regelt en voorbereidt. Ieder mens is uniek en dat dient in de uitvaart tot uitdrukking komen.

 

Wij helpen u op weg
De medewerksters van Uitvaartonderneming Wilma van Opstal nemen er de tijd voor om u te helpen zélf op eigentijdse wijze vorm en inhoud te geven aan een persoonlijk afscheid.

Zij bespreken met u de mogelijkheden en zorgen voor de realisatie ervan. Het persoonlijk contact met de uitvaart/ritueelbegeleidster zorgt voor een sfeer van vertrouwen, waarbij alle wensen omtrent de uitvaart goed tot hun recht komen.
Uitvaartonderneming Wilma van Opstal
Schalkeveld 11
4838 BG Breda
T: 076-5201799
M: 06-51293535
E: info@wilmavanopstal.nl
www.wilmavanopstal.nl
ROUWHUISKAMER: Haagweg 332 Breda

Contact Informatie
Adres:
Schalkeveld 11, 4838 BG Breda
Telefoon: 076-5201799
Website: