Uitvaartbegeleiding Buitengewoonafscheid

  1. Home
  2. »
  3. Uitvaartbegeleiding Buitengewoonafscheid
Beschrijving:

Uitvaartbegeleiding Buitengewoonafscheid

Een buitengewoon afscheid want ieder is uniek
Uitvaartonderneming Buitengewoonafscheid is een jonge, onafhankelijke en kleinschalige uitvaartonderneming van Karen Admiraal gevestigd in Rotterdam. Karen is een passievolle uitvaartbegeleider die op een vernieuwde, informele, stijlvolle en betrokken manier uitvaarten begeleid. De uitvaart is een ‘eenmalige ervaring’ en onderdeel van een goede rouwverwerking. Een mooi en passend afscheid waar achteraf moet een goed gevoel op terug kan worden gekeken is iets waar Karen veel waarde aan hecht. De families die voor Buitengewoonafscheid kiezen staan open voor creativiteit, willen zich laten inspireren en hebben veel eigen invulling.

Karen Admiraal

Karen: Zorgvuldig en met liefde afscheid nemen op je eigen manier daar begeleid ik jou graag bij. Een uitvaart ceremonie moet herkenbaar en vertrouwd voelen. Iemand verliezen is al zwaar genoeg, laten we daarom samen een vorm kiezen die passend is en goed voelt. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk, ik ga niet per definitie uit van wat gebruikelijk is.

Bijzondere afscheidslocaties
Karen heeft een groot netwerk van bijzondere uitvaartlocaties buiten de crematoria en de begraafplaatsen om. Iets waar veel van haar klanten voor kiezen omdat een afscheidslocatie die niet is ingericht als uitvaartlocatie voor veel mensen vertrouwd en goed voelt. Een plek die op dat moment er alleen voor hun beschikbaar is. Denk hierbij aan een stadsboerderij, het lievelingscafé/restaurant/brasserie, het Heerenhuys in Rotterdam, in de vrije natuur, achtertuin, op een boot of in het theater.

Buitengewoonafscheid
Karen Admiraal
Zonneroosstraat 17
5644 ES Eindhoven
06-26942752
info@buitengewoonafscheid.nl
https://www.buitengewoonafscheid.nl
Werkgebied: in en rond Rotterdam maar natuurlijk komt Karen ook in andere delen van Nederland.

Contact Informatie
Adres:
Franselaan 236B, 3028 AP Rotterdam
Telefoon: 06-26942752