Tom van Dijk Uitvaarten

  1. Home
  2. »
  3. Tom van Dijk Uitvaarten
Beschrijving:

Ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid

Wanneer iemand die u dierbaar is overlijdt óf binnenkort zal overlijden, staat de wereld in één klap stil. Toch moet er in korte tijd ineens van alles geregeld en besloten worden. Tom van Dijk Uitvaarten ondersteunt u daarbij door u te begeleiden met persoonlijke aandacht, oprechte zorg en betrokkenheid. Daarbij nemen wij alle tijd voor u en krijgt u de rust en ruimte die u nodig heeft om weloverwogen de voor u juiste keuzes te kunnen maken. Niet alles hoeft namelijk meteen de eerste dag besloten te worden.

Binnen 24 uur nadat we de uitvaart met u besproken hebben, krijgt u van ons een samenvatting van de gemaakte afspraken én een kostenbegroting. Zo heeft u snel een beeld van de te verwachten kosten van de uitvaart. Mocht u nog bepaalde zaken willen veranderen, kan dat en passen we daar de begroting tussentijds voor u op aan, zodat u te alle tijden zicht houdt op de te verwachten kosten.

Ook wanneer u een uitvaartverzekering heeft, kunt u bij Tom van Dijk Uitvaarten terecht. Wij zijn namelijk onafhankelijk, werken met elke verzekeringsmaatschappij en voor iedereen, binnen elk budget. Want ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid.

Tom van Dijk Uitvaarten is gevestigd in Breda en actief in de regio’s Breda, Oosterhout, Waalwijk en daarbuiten. Meer informatie én een korte videopresentatie vindt u op onze website: www.tomvandijkuitvaarten.nl.

Wilt u graag een persoonlijk en vrijblijvend gesprek over uw uitvaartwensen, neemt u dan gerust contact met ons op: (076) 55 55 444.

Contact Informatie
Adres:
John F. Kennedylaan 6, 4811 ET Breda
Telefoon: 076 - 55 55 444
Website: