Teeuw Uitvaartverzorging

  1. Home
  2. »
  3. Teeuw Uitvaartverzorging
Beschrijving:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij leven staan we niet vaak stil bij de dood. Toch komt uiteindelijk eenieder te overlijden. Voor nabestaanden breekt een emotionele periode aan waarin talloze zaken geregeld moeten worden. Het verdriet en het gemis kunnen we niet verzachten; wel kan Teeuw Uitvaartverzorging de begrafenis of crematie – en alles wat daarbij komt kijken – uit handen nemen. De rust die daarmee gecreëerd wordt, biedt nabestaanden de ruimte te rouwen om het verlies van hun dierbare.

Ervaren familiebedrijf
Met bijna 30 jaar ervaring kent Teeuw alle facetten van het uitvaartwezen. Die ruime ervaring maakt dat we alles tot in de puntjes verzorgen en naadloos kunnen inspelen op bijzondere wensen. We doen echter meer.

Teeuw Uitvaartverzorging adviseert bij het opstellen van een wilsbeschikking, het afsluiten van een uitvaartverzekering en bij het afstemmen van persoonlijke wensen. In onze dienstverlening staat kwaliteit, respect en menselijkheid – de waarden van ons familiebedrijf – centraal. Het op gepaste wijze bieden van een symbolische schouder is dan ook typerend voor onze werkwijze.

‘Zoals de overledene het zelf heeft bepaald of gewild, of zoals de nabestaanden het wensen.’

Verzorgingsgebied
Wij verzorgen uitvaarten in onder andere Benthuizen,Lansingerland, Moerkapelle, Pijnacker/Nootdorp, Waddinxveen, Zevenhuizen-Moerkapelle, Zoetermeer en omstreken. Naast een eigen rouwcentrum in Berkel en Rodenrijs kunnen wij in alle andere plaatsen beschikken over de lokale rouwcentra. Desgewenst worden er voorzieningen aan huis getroffen.

 

Plein 1945-1995 nr. 4
2651 JZ Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 - 521 60 16
info@teeuwuitvaartverzorging.nl

Contact Informatie
Adres:
Plein 1945-1995 nr. 4, 2651 JZ Berkel en Rodenri
Telefoon: 010 - 521 60 16
Website: