Stoppelenburg Uitvaartverzorging

  1. Home
  2. »
  3. Stoppelenburg Uitvaartverzorging
Beschrijving:

Stoppelenburg Uitvaartverzorging, wij zijn er voor ú

 

Een uitvaart is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Als u afscheid neemt van een dierbare moet u kunnen rekenen op een uitvaartverzorger die u op gepaste wijze ondersteunt en begeleidt. Eén die rust creëert (en bewaart) en met u meedenkt in een gevoelige periode.


Oog voor details maakt de uitvaart persoonlijk

De medewerkers van Stoppelenburg Uitvaarverzorging zijn er voor ú. Zij staan garant voor een uitvaart die tot in de kleinste details voldoet aan uw wensen, met hoogwaardige kwaliteit als uitgangspunt. Een familietraditie in het uitvaartvak vormt hiervoor de basis.
Wij creëren en bewaren de rust voor u
Bij het verzorgen van een uitvaart komt veel kijken. Omdat u al genoeg aan uw hoofd heeft, nemen wij u graag alle zorg uit handen. Zo creëren en bewaren wij rust voor u in een vaak bewogen periode.
Uw unieke verhaal als uitgangspunt
Ieder mens is uniek. En dus is geen uitvaart hetzelfde. Onze uitvaartverzorgers gaan altijd op zoek naar de details die zo kenmerkend zijn voor uw specifieke situatie. Hoe wij dat voor u doen? Door goed naar u te luisteren om vervolgens uw unieke verhaal te vertalen naar de best passende uitvaart. Zo ontstaat een afscheid dat de nabestaanden voor altijd bij zal blijven.

 

Bijzondere kennis van uitvaartverzorging in de Krimpenerwaard
Stoppelenburg Uitvaartverzorging heeft bijzondere kennis van en ervaring in de regio Krimpenerwaard. Dit betekent gevoel voor specifieke gebruiken, rondom kerkelijke en niet-kerkelijke uitvaarten. Maar ook zicht hebben op en detailkennis hebben van alle mogelijke uitvaartlocaties zoals begraafplaatsen, kerken, aula’s en zalen. Ons staatsievervoer brengt u naar de gewenste locatie(s). Ongeacht de locatie verzorgen wij ook al uw wensen met betrekking tot catering.

Kortom, wij staan u graag bij in al uw wat-, hoe- en wanneer-vragen.

 

Uitvaarten in de regio
Stoppelenburg Uitvaartverzorging heeft diverse uitvaartcentra in de regio. Maar ook ver daarbuiten verzorgen wij uitvaarten en crematies.

Onze vestigingen vindt u in;

Uitvaartverzorging locatie Krimpen een aan den IJssel
In Krimpen aan den IJssel bevindt zich uitvaartcentrum De Olm. Op deze locatie heeft u de beschikking over 2 aula’s en 2 familiekamers. Vanuit Krimpen aan den IJssel verzorgen wij de meeste uitvaarten voor; Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en Capelle aan den IJssel.

Uitvaartverzorging locatie Lekkerkerk
Uitvaartcentrum Lekkerkerk is de oudste vestiging van Stoppelenburg. In 2016 is dit rouwcentrum compleet vernieuwd. Ook in onze Lekkerkerkse vestiging heeft u de beschikking over een moderne familiekamer waarbij u op ieder moment van de dag bij uw dierbare kunt zijn. U kunt hier een brochure van deze familiekamer downloaden.

Uitvaartverzorging locatie Schoonhoven
In Schoonhoven bevindt zich uitvaartcentrum Linquenda dat in 2008 nieuw is gebouwd. Uitvaartcentrum Linquenda beschikt over 3 familiekamers zodat u naar behoefte bij uw dierbare aanwezig kunt zijn.
Veelal vinden in Schoonhoven zowel de uitvaarten voor Bergambacht, Lopik alsook de uitvaarten voor Schoonhoven plaats. Naast Schoonhoven beschikken wij over de bekende uitvaartlocaties in Bergambacht van waaruit wij begrafenissen verzorgen.

Uitvaartverzorging locatie Stolwijk
Vanuit de Aula Hoflaan te Stolwijk verzorgen wij diverse uitvaarten voor inwoners van Stolwijk, Haastrecht, Vlist, Gouda, maar ook Bergambacht. Dit intieme rouwcentrum beschikt over een ruime aula. Onze trouwe medewerkers staan u daar met raad en daad terzijde.

 

Kwaliteit in Uitvaartverzorging
In 2009 is ons bedrijf door het SKU beloond met het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk geeft aan dat wij een uitvaart in alle opzichten vakkundig regelen. Ook is Stoppelenburg aangesloten bij de BGNU, de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen. U kunt er dus verzekerd van zijn dat wij uw wensen vervullen op basis van hoge kwaliteitseisen.

 

Partner in uitvaartverzorging van DELA
Als DELA partner verzorgt Stoppelenburg namens DELA alle uitvaarten in de Krimpenerwaard en Gouda.

‘Als partner van DELA voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen die gesteld worden aan al onze diensten ten behoeve van uitvaarten.’

 

Overtuig uzelf van onze persoonlijke aanpak
Om een goede indruk te krijgen van onze regionale en persoonlijk aanpak nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze website www.stoppelenburguitvaart.nl. Naast onze dienstverlening vindt u hier ook nuttige informatie over Stichting Depositofonds Uitvaartgelden Stoppelenburg Uitvaartverzorging.

 

Uitvaartverzorging Krimpen een aan den IJssel
Populierenlaan 122a
2925 CV Krimpen aan den IJssel
0180 52 22 55
W: www.stoppelenburguitvaart.nl

Contact Informatie
Adres:
Populierenlaan 122A,, 2925 CV Krimpen aan den IJssel, Nederland
Telefoon: 0180 52 22 55
Website: