Speksnijder begrafenisverzorging

  1. Home
  2. »
  3. Speksnijder begrafenisverzorging
Beschrijving:

Speksnijder begrafenisverzorging is gevestigd in Bergambacht. We verzorgen begrafenissen in de Krimpenerwaard, in Gouda en in overleg ook tot ver daarbuiten.

Wij proberen nabestaanden hulp te bieden in moeilijke dagen, met naast verdriet soms ook zo veel onzekerheid. Dagen waarin heel veel geregeld moet worden. Door alle tijd te nemen voor u, uw vragen, uw wensen, bereiden we van dag tot dag alles samen met u voor. In alle rust, betrokken, zorgzaam. Maar ook professioneel en stijlvol. Om een begrafenis te verzorgen die aan al uw wensen voldoet. Want iedere begrafenis is een persoonlijk afscheid... Daarbij hoeft u niet altijd groot te denken, het zit vaak in de eenvoud.

Als onafhankelijk begrafenisverzorger kunnen wij in vrijwel alle woonplaatsen over een kerkelijk centrum of rouwcentrum beschikken. De kosten hiervoor worden 1 op 1 aan de nabestaanden doorberekend (met kopie factuur).

Begraven is de vorm van lijkbezorging, die het meest in overeenstemming is met de Bijbel en met het christelijk geloof. Om deze reden verzorgen wij alleen begrafenissen, ongeacht van welke geloofsovertuiging u bent.

Het vormgeven van de begrafenis valt de nabestaanden soms heel zwaar. Wat kan het dan fijn zijn als er wensen van de overledene bekend zijn.

Hoewel het een moeilijk onderwerp is, kan het goed zijn om alvast na te denken over uw eigen begrafenis. In de vorm van een voorregelgesprek kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken. Op deze manier kunt u veel vragen of moeilijke beslissingen voor uw nabestaanden wegnemen.

U kunt uw wensen ook beschrijven in een wilsverklaring. Dit is een invulboekje waarin u uw wensen en voorkeuren kunt kenbaar maken. Deze wilsbeschikking sturen we u graag en kosteloos toe. Let op, een testament wordt vaak pas dagen na overlijden geopend, dan is het te laat om uw wensen betreffende de begrafenis uit te kunnen voeren. Het is dus goed om naast een eventueel testament ook een wilsverklaring in te vullen en/of te bespreken met iemand die u vertrouwd is. Of op een duidelijk vindbare plaats te leggen.

Voor het melden van een overlijden, kunt u ons dag en nacht bereiken: 0182 35 15 20

Voor vragen of informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06-1490 1497.

Speksnijder begrafenisverzorging
Raadhuisstraat 10
2861 AJ  Bergambacht
0182 35 15 20
06-1490 1497
website: www.speksnijderbegrafenisverzorging.nl
e-mail: speksnijder@uwbegrafenisverzorger.nl

Contact Informatie
Adres:
Raadhuisstraat 10 Bergambacht, 2861 AJ
Telefoon: 0182 35 15 20
Website: