Solace Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Solace Uitvaartbegeleiding
Beschrijving:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solace Uitvaartbegeleiding: voor een afscheid dat recht doet aan het leven.

Als een dierbare is overleden, is het verdriet vaak overweldigend, maar tegelijkertijd moet er enorm veel gebeuren. Uw verdriet kan ik niet wegnemen, wel kan ik ondersteunen, begeleiden en advies geven bij de organisatie van de uitvaart van uw dierbare. Ik ontzorg u graag in deze verdrietige en vaak hectische periode, met volle aandacht en oog voor detail.

Samen bespreken we uw wensen met betrekking tot de uitvaart en gedurende de dagen na het overlijden geven we daar stap voor stap vorm aan. Het is fijn als u als naaste zo veel mogelijk betrokken bent bij al deze stappen. U kunt dan denken aan het maken van een persoonlijke rouwkaart, het met zorg uitkiezen van de kleding van de overledene, eventueel helpen bij de laatste verzorging (al is de handeling zo klein als het opzetten van een bril) en het kiezen van muziek en sprekers voor de uitvaart. U staat aan het begin van het rouwproces en deze handelingen dragen allemaal bij aan het verweven van het verlies in het leven van de betrokkenen. Ik kan u bij deze handelingen terzijde staan en daarnaast zal ik zorg dragen voor alle formaliteiten en overleg plegen met (lokale) partners en de begraafplaats of het crematorium.

Solace Uitvaartbegeleiding is werkzaam in Gouda en omstreken en is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar via 0182 – 678 020.
U kunt me ook een berichtje sturen via whatsapp (06 – 11508295) of via e-mail: josche@solaceuitvaartbegeleiding.nl.

 

Ook als u vragen heeft over een afscheid als het moment nog niet daar is kunnen we met elkaar in gesprek gaan over wat mag, wat kan en wat eventueel moet.

 

U vindt meer informatie over mij en mijn werkwijze mijn website: https://www.solaceuitvaartbegeleiding.nl/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solace Uitvaartbegeleiding Gouda
Motetplein 5
2807 PC Gouda
0182 - 678020
www.solaceuitvaartbegeleiding.nl
Josche@solaceuitvaartbegeleiding.nl

Contact Informatie
Adres:
Motetplein 5, 2807 PC Gouda
Telefoon: 0182 - 678020
Website: