Vrouwen van Sereen

  1. Home
  2. »
  3. Vrouwen van Sereen
Beschrijving:

Sereen Uitvaartverzorging - Sylvia van Leeuwen

Sylvia van Leeuwen

De uitvaartbegeleidsters van Sereen werken met hoofd en hart. Het hoofd staat voor professionaliteit en ervaring. We weten wat er mogelijk is en houden een goed overzicht. Het hart staat voor inlevingsvermogen en zorgzaamheid. Hoofd en hart voelbaar in alles keuzes die voorgelegd worden.

Vrouwen van Sereen
Elk mens leeft zijn of haar unieke leven, gekenmerkt door eigen interesses en keuzes. Zoals elk mens anders is, mag ook het afscheid anders zijn, gekleurd door iemands leven. Samen met u zoeken we naar een voor u juiste manier van afscheid nemen. Een afscheid dat past bij de overledene en aansluit op uw wensen. Vanzelfsprekend staan we open voor uw eigen inbreng.

“Het verdriet om een dierbare kunnen wij niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u een mooi en liefdevol afscheid realiseren.”

Afscheidshuis Sereen Uitvaartverzorging

Afscheidshuis Sereen

Afscheidshuis Sereen Uitvaartverzorging
Het Afscheidshuis van Sereen Uitvaartverzorging is gevestigd in de historische binnenstad van Edam. U wordt er in een warme, rustige en huiselijke sfeer ontvangen.
In het Afscheidshuis is een mooie serene afscheidskamer gerealiseerd waar een overledene kan verblijven in de dagen tussen overlijden en de uitvaart. De naaste familie kan de overledene op ieder gewenst moment van de dag, en zo vaak zij maar wil, bezoeken want zij kan er met een eigen sleutel binnengaan.

Vrouwen van Sereen

 

 

 

 

 

 

 

Afscheidshuis Sereen Uitvaartverzorging
Voorhaven 141
1135 BP Edam
http://www.vrouwenvansereen.nl/
info@vrouwenvansereen.nl
0299 - 32 00 71

Contact Informatie
Adres:
Voorhaven 141, 1135 BP Edam
Telefoon: 0299 - 32 00 71
Website: