Sereen Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Sereen Uitvaartbegeleiding
Beschrijving:

 

Afscheid nemen van het leven of afscheid nemen van iemand die u lief is, is een ingrijpende gebeurtenis.
Dat begrijpen wij als geen ander.

 

Goed kunnen terugkijken op een warm en persoonlijk afscheid helpt om de eerste moeilijke periode door te komen.  Een belangrijke voorwaarde is dat de uitvaartonderneming professionele begeleiding geeft en alle tijd en aandacht voor de naasten heeft. Bij Sereen Uitvaartbegeleiding is dit in goede handen. Er is veel mogelijk. Voor welke sfeer of stijl er ook gekozen wordt wij denken graag mee. Zo wordt de uitvaart niet alleen een dag van afscheid maar ook een mooie, waardevolle herinnering.

Uiteraard bepaalt u zelf hoe het afscheid eruit ziet. De tijd waarin uitvaartondernemingen erg sturend waren, ligt inmiddels achter ons. Iedereen neemt op zijn eigen manier afscheid en de mogelijkheden zijn bijna onuitputtelijk. Onze taak is om mensen in de wirwar van mogelijkheden terzijde te staan. Sommige mensen hebben daar veel hulp bij nodig, andere mensen doen liever zoveel mogelijk zelf. U bepaalt in welke mate wij betrokken zij bij het vormgeven van de uitvaart.

Niet alle beslissingen hoeven in één gesprek genomen te worden. Door vrijwel dagelijks contact en het luisteren naar herinneringen proberen we een goed beeld te krijgen van de overledene. Zo maken we een vertaalslag en dragen ideeën aan om het afscheid vorm te geven.

 

Meer weten over onze werkwijze? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sereen Uitvaartbegeleiding
Oudedijk 182a
3061 AR  Rotterdam
info@sereenuitvaart.nl
www.sereenuitvaart.nl
010-8433770

 

Contact Informatie
Adres:
Oudedijk 182a, 3061 AR Rotterdam
Telefoon: 010 - 8433770
Website: