Salet Uitvaartverzorging

  1. Home
  2. »
  3. Salet Uitvaartverzorging
Beschrijving:

Salet Uitvaartverzorging

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Jeroen Salet en ik ben in 1979 in Rotterdam-Ommoord geboren. Hier ben ik nooit meer weggegaan en inmiddels woon ik samen met mijn vrouw en 3 kinderen in Ommoord.

Koninklijke Landmacht
Van 1997 tot 2007 ben ik beroepsmilitair geweest bij de Koninklijke Landmacht. Vol enthousiasme heb ik diverse functies uitgevoerd binnen de Koninklijke Landmacht. Tijdens mijn dienstjaren ben ik meerdere malen uitgezonden geweest naar gebieden waar oorlog was. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met rouw en het verdriet dat nabestaanden kunnen hebben na het wegvallen van hun dierbaren. Hoewel ik het erg naar mijn zin had als beroepsmilitair besloot ik in 2007 een andere baan te gaan zoeken, waar ik meer thuis bij mijn gezin zou kunnen zijn.

Uitvaartleider
In 2007 ben ik begonnen als uitvaartleider bij een groot Rotterdams familiebedrijf. Hier kreeg ik de kans om de opleiding tot uitvaartleider te volgen en deze heb ik met goed resultaat afgerond. Daarnaast heb ik de kneepjes van het vak onder de knie gekregen tijdens de vele mooie uitvaarten die ik heb mogen verzorgen (ongeveer 1200 uitvaarten). In 2015 heb ik mijn wens om te ondernemen besproken met mijn voormalige werkgever en in goed overleg zijn wij per 31 december 2015 als werknemer/werkgever uit elkaar gegaan.

Salet Uitvaartverzorging
Per 1 januari 2016 heb ik Salet Uitvaartverzorging opgericht. Met mijn eigen onderneming kan ik mijn wens om te ondernemen combineren met mijn passie om mooie uitvaarten te verzorgen. Wanneer u belt met Salet Uitvaartverzorging krijgt u mij direct aan de telefoon. Wanneer ik de telefoon niet kan opnemen krijgt u mijn vrouw Roxanna aan de telefoon.

Door mijn ruime ervaring heb ik voor Salet Uitvaartverzorging een duidelijke visie en missie ontwikkeld.

Mijn missie is: “Een mooi en gedenkwaardig afscheid voor iedereen”. Mijn visie om dit te bereiken is: een persoonlijke benadering richting de nabestaanden van overledenen om zo samen tot een uitvaart te komen die bij uw situatie en wensen past.

Jeroen Salet

Jeroen Salet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeroen Salet Uitvaartverzorging

Jacob van Akenstraat 78
3067 JR Rotterdam
010 - 707 15 40
www.saletuitvaartverzorging.nl
info@saletuitvaartverzorging.nl

 

Contact Informatie
Adres:
Jacob van Akenstraat 78, 3067 JR Rotterdam
Telefoon: 010 - 707 15 40
Website: