Robert Saalmink Uitvaartverzorging

  1. Home
  2. »
  3. Robert Saalmink Uitvaartverzorging
Beschrijving:

Robert Saalmink Uitvaartverzorging verzorgt uw uitvaart, persoonlijk en betrokken. En daarvoor brengen we niet alleen ons hoofd mee, maar ook onze handen en ons hart.

Naast de traditionele sobere uitvaart is er thans ruimte voor een uitvaart waarbij de rol van de nabestaanden veel nadrukkelijker aanwezig is en waarbij in de geest van de overledene een uitvaart wordt verzorgd. Hierbij kan alles zonder uitzondering (binnen de wettelijke kaders).

Uw eigen ideeën, initiatieven en inbreng zullen u in staat stellen een uitvaart te krijgen waar u achteraf een tevreden gevoel aan zult over houden.

Ontwerp zelf uw uitvaart, draag zelf de kist, thuisopbaring waardoor u rustig de tijd krijgt
om afscheid te nemen van de overledene, ontwerp zelf een mooie rouwkaart, beschilder
een kist, spreek zelf de laatste woorden, vul de plechtigheid in zoals u dat wilt, geen standaard koffie met cake maar iets in overeenstemming met het leven van de overledene.

Gedurende de gehele tijd van eerste gesprek na een overlijden tot en met de uitvaart krijgt u de persoonlijke ondersteuning van Robert Saalmink. Eén aanspreekpunt in deze moeilijke dagen werkt voor veel mensen vertrouwd en geruststellend.

Een uitvaart regelen betekent binnen korte tijd een aaneenschakeling van keuzes maken. Door alle emoties is het vaak moeilijk te overzien wat er moet gebeuren. Waarschijnlijk heeft u behoefte aan iemand die u of uw nabestaanden door deze dagen heen loodst. Iemand die rust creëert, integer en betrokken is. Die mogelijkheden aanreikt maar u uiteindelijk zelf de keuze laat maken. Iemand die de regie van de uitvaart in handen neemt, zodat de nabestaanden kracht kunnen halen uit een waardevol afscheid.

Of het nu gaat om een begrafenis of een crematie, of u wel of niet religieus bent, Robert Saalmink Uitvaartverzorging staat 24 uur per dag voor u klaar om uw uitvaart voor u te regelen. Een kleinschalig bedrijf waar persoonlijke aandacht en een vriendelijke prijsstelling hoog in het vaandel staan.

Robert Saalmink werkt uitsluitend met de hoogste kwaliteit producten. Zo zijn onze kisten allemaal uitsluitend van massief ecologisch hout, en doen wij geen concessies aan de
kwaliteit van ons rouwdrukwerk, bloemen en alle andere relevante producten.

Contact Informatie
Adres:
Admiraal de Ruyterstraat 139, 3262 XD Oud-Beijerland
Telefoon: 06 52715244
Website: