Rianne bij Afscheid

  1. Home
  2. »
  3. Rianne bij Afscheid
Beschrijving:

MIJN BEGELEIDING

Bij afscheid nemen gaat het over de liefde voor degene die er niet meer is.

Het doet recht aan iemands leven en geeft je als nabestaande de ruimte om het verlies te beleven. Ik neem de tijd om met jullie in gesprek te gaan en goed te luisteren naar jullie verhalen en wensen.

Samen geven je geliefde een warm en liefdevol afscheid. Waar jullie later met een fijn gevoel op terug kunnen kijken en waar je steun en kracht uit kunt halen.

Rianne bij afscheid is een persoonlijke kleinschalige uitvaartonderneming, gevestigd in Meppel, die staat voor eigenheid en begeleid op unieke wijze.

Ik begeleid je met liefde en aandacht en ben niet gebonden aan een regio en begeleid graag families door heel Nederland.

Ongeacht of, -waar je verzekerd bent, je mag altijd zelf je uitvaartbegeleider kiezen. Kies bewust voor een uitvaartbegeleider die bij je past.

Je bent niet verplicht om je uitvaartverzekering te bellen. Heb je vragen over bijvoorbeeld je verzekering of wil eerst kennismaken neem dan contact op met mij. Ook kan ik een vrijblijvende begroting maken voor een uitvaart.

Wil je weten wie ik ben? Neem een kijkje op mijn website: www.riannebijafscheid.nl of neem vrijblijvend contact met mij op.

Inspiratie op doen? Neem een kijkje op mijn Instagram https://www.instagram.com/rianne.bij.afscheid/

 

Een liefdevolle groet,

 

Rianne Pomper - Oechies

 

Contact Informatie
Adres:
Hercules Segherslaan 70, 7944 LG Meppel
Telefoon: 06-14 99 71 44
Website: