Plattel & Van Gils Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Plattel & Van Gils Uitvaartzorg
Beschrijving:

'Het leven wordt voorwaarts geleefd, maar kan pas achterwaarts worden begrepen.'

Ons bedrijf
Plattel & Van Gils Uitvaartzorg is een bedrijf waar goed opgeleide mensen werken die zich met hart en ziel voor de nabestaanden inzetten. Binnen ons bedrijf kunt u zowel mannen als vrouwen tegenkomen. Onze medewerkers zijn geselecteerd op hun toewijding voor het vak. Er wordt zeven dagen per week gezamenlijk en vol toewijding gewerkt. Wij zijn na een overlijden degenen die er voor kunnen zorgen dat de nabestaanden zich op het afscheid kunnen richten. We willen alle afleiding voor de nabestaanden wegnemen. Het is een intensieve periode, waarbij we regelmatig bij de nabestaanden over de vloer komen. Dit wordt vaak als positief ervaren in de aanloop naar de uitvaart toe. Op de dag van de uitvaart kunnen we samen met de familie de uitvaart op een persoonlijke wijze tot in de puntjes verzorgen.

Persoonlijke benadering
Naast de persoonlijke benadering, zijn we ook op het gebied van de kosten transparant naar klanten. Niet alleen de uitvoering is van belang, maar de financiële afwikkeling blijft vaak een gevoelig onderwerp. Natuurlijk is het voor ons ook werk; werk dat betaald moet worden. Dit betekent echter niet dat wij in deze treurige periode mensen willen overrompelen met een onduidelijke factuur. Over het algemeen ligt er binnen 24 uur een eerste begroting voor nabestaanden klaar. Facturen van derden, voor bijvoorbeeld het vervoer, de drukker en de laatste verzorging, worden zonder marge doorberekend. Wij staan voor eerlijke en menselijke begeleiding tijdens het uitvaartproces.

Persoonlijke kwaliteit
Plattel & Van Gils Uitvaartzorg staat voor persoonlijke kwaliteit en niet voor hoge marges op diensten van derden. Natuurlijk is het mogelijk om voortijdig kennis te maken. Het is geen onderwerp waar je nu mee bezig wilt zijn, dat is logisch. Je kunt nabestaanden echter vele zorgen ontnemen door tijdig voorkeuren op papier te zetten. Als mensen onder elkaar, met het oog op hopelijk nog een mooi leven in het vooruitzicht, dat ook mooi wordt afgesloten. Wij zijn zeven dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar.

Plattel & van Gils Logo

Plattel & Van Gils Uitvaartzorg

Kantoor- en postadres:
Lorentzweg 14a
2964 LN Groot-Ammers

Merwe Donk 60
4207 XB Gorinchem

0184-600404
info@plattelvangils.nl
www.plattelvangils.nl

Contact Informatie
Adres:
Lorentzweg 14a, 2964 LN Groot-Ammers
Merwe Donk 60, 4207 XB Gorinchem
Telefoon: 0184-600404
Website: