Onyx Uitvaart

  1. Home
  2. »
  3. Onyx Uitvaart
Beschrijving:

Onyx Uitvaart is gevestigd in Amsterdam en verzorgt uitvaarten bij alle begraafplaatsen en crematoria in de Randstad.

Voor ons is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart, maatwerk. Of het nu gaat om een budget uitvaart met een besloten afscheid in het uitvaartcentrum, een eco-uitvaart met kistkoeling via graszoden of een uitgebreide uitvaart met livemuziek in het clubhuis van de sportvereniging . Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar en zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden in Amsterdam. We bespreken in alle rust uw wensen en denken met u mee. Uw wensen staan voorop.

De kosten van een uitvaart hangen samen met uw wensen. Dat is een uitspraak die u vaak leest. Om u toch enig inzicht te geven hebben we op onze site voorbeelden gemaakt van eenvoudige en uitgebreide uitvaarten. Vanzelfsprekend kunt u met elke uitvaartverzekering bij ons terecht.

Zes zekerheden
Onyx Uitvaart biedt u zes zekerheden:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om uw regio
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen
  4. iedere uitvaart is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte. Vaak melden we de kosten al bij het eerste gesprek.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Over Onyx Uitvaart
Onyx is een edelsteen die kracht wordt toegedicht in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft, zo zegt men, steun, kracht en doorzettingsvermogen. De eigenschappen van de steen zijn zaken die Onyx Uitvaartzorg nabestaanden wil bieden op het moment dat u een dierbare hebt verloren.

Onyx Uitvaart is opgericht door Arianne van Dorth. Zij werkte ruim 20 jaar als communicatiemanager bij grote bedrijven. Bij een reorganisatie trok zij de stoute schoenen aan en ging voor het idee waarop ze al langer broedde: een eigen bedrijf starten als uitvaartverzorger. Zij heeft de opleiding tot uitvaartverzorging gevolgd bij Meander Uitvaartopleidingen.

Meer informatie?
Kijkt u eens op www.onyxuitvaart.nl Of klikt u voor een uitvaart in Amsterdam op www.uitvaartondernemeramsterdam.nl, voor Haarlem op www.uitvaartondernemerhaarlem.nl en voor Driehuis op www.uitvaartondernemerdriehuis.nl

 

Adresgegevens:
Onyx Uitvaart
Pieter de Hoochstraat 76 hs
1071 EJ  Amsterdam
w: www.onyxuitvaart.nl
e: info@onyxuitvaart.nl
t: 085 0160028 (dag en nacht bereikbaar)

Contact Informatie
Adres:
Pieter de Hoochstraat 76 hs, 1071 EJ Amsterdam
Telefoon: 06-10 55 55 27
Website: