Onderstal Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Onderstal Uitvaartzorg
Beschrijving:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Freddy:

Ik ben geboren op 12 september 1984.

Na vele jaren in diverse branches te hebben gewerkt, ben ik begin 2014 bij een lokale uitvaartondernemer begonnen. Ik wilde graag echt iets betekenen voor anderen en er voor anderen zijn in moeilijke tijden. Erg mooi en vooral dankbaar werk. Hier heb ik een eigen visie gecreëerd op het vormgeven van een passend en uniek afscheid, samen met de familie. Uit deze eigen visie en werkwijze is Onderstal Uitvaartzorg ontstaan.

Dit omdat ik graag nog meer voor families zou willen betekenen. Hen bijstaan vanaf het moment van overlijden van een dierbare, zorgen en noodzakelijke formaliteiten uit handen nemen, samen de wensen vertalen, zodat we de uitvaart vorm kunnen geven die helemaal past bij de overledene en de nabestaanden.

Ieder mens is uniek, iedere wens is uniek, iedere uitvaart is uniek.

Daar staan wij voor bij Onderstal Uitvaart. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Een unieke uitvaart voor een uniek persoon. Daar gaan wij, samen met u, altijd voor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liesbeth:

Ik ben geboren op 7 februari 1987. Getrouwd met Freddy en samen hebben we 3 kinderen.

Het verzorgen van mensen groot en klein is mij met de paplepel ingegoten. Na werkzaam geweest te zijn op kinderdagverblijven, scholen en nu in de gehandicaptenzorg, werd ik enkele jaren geleden door mijn man de wereld van de uitvaartzorg in getrokken.

De passie die hij heeft voor dit vak sloeg over op mij.

We hebben enkele keren van heel dichtbij meegemaakt hoe belangrijk het is om op de juiste manier begeleidt te worden tijdens een periode van rouw. Je moet nadenken over dingen waar je hoofd helemaal niet naar staat en toch is je enige doel een waardig afscheid van je dierbare.

Voor ons bestaat er niets mooiers dan u daarin te begeleiden, de zorg voor uw dierbare op ons te nemen en daarnaast de uitvaart tot in de puntjes te verzorgen. Het sleutelwoord daarin is ‘samen’ . Samen met u. Samen toewerken naar een laatste afscheid.

Wij zijn ons bewust van het verdriet wat dat met zich meebrengt en de pijn die u daarbij kunt voelen.

Het mag er zijn.

Wij staan u graag bij in deze zware periode.

 

 

 

 

 

Onderstal Uitvaartzorg
Allendesingel 171
6716 GP Ede
06 – 290 24 910
info@onderstal-uitvaart.nl
www.onderstal-uitvaart.nl

Contact Informatie
Adres:
Allendesingel 171, 6716 GP Ede
Telefoon: 06 – 290 24 910
Website: