Oleander Uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Oleander Uitvaartzorg
Beschrijving:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ieder mens wordt vóór de geboorte 9 maanden lang gedragen door een vrouw, ongeacht welke huidskleur iemand heeft, of waar men is geboren.
Vanuit dit standpunt stel ik me open voor ieder mens in onze samenleving, zowel in Tiel en omgeving als ver hier buiten. Door mee te denken en me in te leven in de cultuur van de overledene en de nabestaanden ben ik in staat om iedere begrafenis of crematie vorm te geven zoals u dit wenst.
Wat is mooier om de cirkel van het leven rond te maken als de uitvaart door een vrouw wordt begeleid?

De naam “Oleander Uitvaartzorg” is door mij gekozen omdat dit de cirkel van het leven visualiseert. De bloemen van de Oleander plant zijn mooi door hun eenvoud, te vinden in diverse kleuren. De kleuren van de bloemen staan voor de diversiteit van mensen. Net zoals iedere bloem voor zichzelf bloeit, zo leeft elk mens zijn eigen leven en heeft daardoor ook recht op een bij hem of haar passende uitvaart. De plant als zodanig is giftig, net zoals de dood giftig, bitter, kan zijn. Maar zoals de plant elk jaar weer haar prachtige bloemen geeft, zal de herinnering aan een dierbare blijvend zijn, ook na het overlijden.

Mijn naam is Marja Oosterman. Ik ben geboren in Monster (gemeente Westland) op 10 juni 1958, gehuwd, moeder van een zoon en een dochter en trotse oma van twee kleinzonen. Voordat ik mijn certificaat tot Uitvaartbegeleider heb behaald, heb ik Bedrijfskundig Management gestudeerd en ben ruim 30 jaar in het notariaat werkzaam geweest.
Als lid van het Netwerk Uitvaartvernieuwers wil ik met veel toewijding, tijd en zorg, u en allen die u dierbaar zijn, begeleiden.

 

 

 

 

 

Oleander Uitvaartzorg
Gerestein 12
4003 GG  Tiel
tel: 0344-764046 of 06-52553676
www.oleander-uitvaartzorg.nl
info@oleander-uitvaartzorg.nl

 

 

Contact Informatie
Adres:
Gerestein 12, 4003 GG Tiel
Website: