Niels Jens Uitvaartzorg – Rotterdam

  1. Home
  2. »
  3. Niels Jens Uitvaartzorg – Rotterdam
Beschrijving:

Niels Jens

Niels Jens

Met zorg en aandacht voor detail begeleid ik de voortbestaande(n) bij de organisatie van een uitvaart. Door goed te luisteren en ideeën aan te reiken ondersteun ik bij het maken van keuzes. Bij de organisatie van een uitvaart staat het realiseren van uw wensen voorop.
Genoeg de tijd nemen is belangrijk, en zo kan ik u begeleiden op een gepaste, eigen manier.

"Ik vind het belangrijk dat een afscheid past bij het leven van de overledene. Elke uitvaart is daardoor uniek. De tijdsdruk is groot. Er komt veel op u af. U kunt het regelwerk aan een ander overlaten, misschien doet u alles zo veel mogelijk zelf. U geeft aan waar ik kan ontzorgen."

In 2012 voltooide ik de opleiding tot uitvaartondernemer bij Meander. In het verleden organiseerde ik wereldwijd grote internationale congressen in opdracht van Eurocongres. Daarna was ik manager van een privéonderneming van Joop en Janine van den Ende.

Door mijn achtergrond in entertainment en als organisator van verschillende soorten evenementen en bijeenkomsten, heb ik een andere kijk op het uitvaart-vak. Ik weet wat er te koop is, hoe je dat voor het maximale effect kunt inzetten en waar je het vandaan haalt. De door mij georganiseerde uitvaarten krijgen een eigen signatuur. Enerzijds door mijn visie op wat het beste past in het huidige tijdsbeeld en anderzijds door mijn niveau van service en dienstverlening.

De afgelopen tijd is de uitvaartbranche vaak in het nieuws geweest over de kosten van een uitvaart. Een veelgehoorde klacht is dat de opbouw van de nota. Om u duidelijkheid en transparantie te geven spreken wij van tevoren af wat u betaalt voor de organisatie van de uitvaart. Hierbij worden ook de kosten van derden inzichtelijk gemaakt. Niels Jens uitvaartzorg maakt geen winst op het leveren van goederen en diensten van derden, zoals kist, rouwdrukwerk, bloemen, catering, etc. Deze worden tegen inkoopprijs doorgefactureerd.

Mijn kantoren bevinden zich in zowel Amsterdam als Rotterdam. Oorspronkelijk kom ik uit het Gooi. De driehoek tussen deze plaatsen is mijn werkgebied (met uitschieters naar het oosten-, noorden- en zuiden des lands).

Niels Jens uitvaartzorg

ROTTERDAM
Vijverweg 5
3062 JN Rotterdam

AMSTERDAM
Van Tuyll van Serooskerkenweg 27hs
1076 JB Amsterdam

06-53210500
www.nielsjens.nl

Contact Informatie
Adres:
Vijverweg 5, 3062 JN Rotterdam
Telefoon: 06-53 210 500
Website: