Morgen Uitvaart

  1. Home
  2. »
  3. Morgen Uitvaart
Beschrijving:

 

 

 

 

 

 

 

 

Morgen staat voor de nieuwe fase die aanbreekt zonder de overledene. Een eigentijds en passend afscheid geeft u de juiste handvatten om verder te gaan. Een herdenking waar u met een warm gevoel op terugkijkt, geeft u de extra kracht om door te gaan.

Afscheid nemen anno nu
Afscheid nemen is een ongelofelijk belangrijk levensmoment. Ieder mens is uniek. Laat zien wie de overledene was, deel herinneringen en kom samen met familie en vrienden. Gedenk uw geliefde op een mooie, persoonlijke manier. Daar put u echt troost uit. Wij organiseren een passend afscheid tot in de puntjes. Als u het wenst blijven we binnen de gebaande paden, maar we durven best stappen te zetten op het rulle zand. Een afscheid anno nu helpt u doorgaan naar morgen.

Het team van Morgen biedt zich graag aan om u te informeren over de verschillende aspecten die bij een uitvaart aan bod komen. We geven u inzicht in de diverse mogelijkheden. Er is namelijk veel meer mogelijk dan u denkt of weet. We begeleiden u bij de verschillende keuzes die gemaakt moeten worden. Hierbij staan altijd uw wensen centraal!

We nemen op de punten waarop ú dat wilt de regie uit handen. Met de nadruk op ‘waar ú dat wilt’, want uw eigen inbreng is een onmisbaar element om de uitvaart in het teken van de overledene te laten verlopen.

Wij bespreken met u of en zo ja welke wensen de overledene ten aanzien van de uitvaart kenbaar gemaakt heeft. Samen komen we tot een afscheid anno nu!

Transparant in kosten
De kosten van een uitvaart hangen af van uw persoonlijke keuzes, zoals bijvoorbeeld de keuze van de kist, de locatie, het wel of niet plaatsen van overlijdensadvertenties en kiest u voor begraven of cremeren. Bij Morgen is elk afscheid maatwerk. Betekent dit dat de kosten hoger zijn? Zeker niet, soms passen eenvoudige oplossingen veel meer bij iemand of regelen mensen graag zelf een aantal zaken.  We werken daarom transparant. Als wij met u een uitvaart bespreken komen alle kosten vooraf aan bod. U ontvangt daarvan een gespecificeerd overzicht. Zo vermijden we verrassingen achteraf.

Wensenformulier
Denk bij leven alvast na over uw afscheid. Of u nu blaakt van gezondheid of weet dat het einde nadert. Het afscheid is een belangrijke levensgebeurtenis. Voorkom dat nabestaanden in alle verdriet kiezen voor iets dat niet bij u past. Op www.morgenuitvaart.nl vindt u een wensenformulier waarop u aan kan geven wat u belangrijk vindt bij uw uitvaart. Uiteraard kunnen we u daarbij helpen. Dat geeft u rust en uw nabestaanden duidelijkheid. Ga met ons in gesprek en/of vul het wensenformulier in.

 

 

 

 

 

Morgen Uitvaart
Boezem 9
4206 CA Gorinchem
www.morgenuitvaart.nl
info@morgenuitvaart.nl
088 234 55 55

Contact Informatie
Adres:
Boezem 9, 4206 CA Gorinchem
Telefoon: 088 234 55 55
Website: