Monique Ekels Uitvaart

  1. Home
  2. »
  3. Monique Ekels Uitvaart
Beschrijving:

Monique Ekels

Monique Ekels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen invulling geven aan een mooi afscheid
Wat kan ik hierin voor u betekenen?

Wanneer een dierbare is overleden, breekt er een emotionele periode aan waarin veel geregeld moet worden in een relatief korte tijd. U komt voor een aantal keuzes te staan en moeilijke beslissingen dienen genomen te worden. Op een persoonlijke en betrokken manier kan ik u hierbij ondersteunen en u helpen om samen invulling te geven aan een mooi en persoonlijk afscheid om uw dierbare te herdenken en te herinneren.

Samen bekijken wij wat de juiste manier is die bij de overledene en u past.  Ik sta 24 uur per dag voor u klaar.  Er zal veel contact zijn om alles op de juiste manier te regelen, maar ook om u bij te staan met vragen of onduidelijkheden die u wellicht heeft.

Uit eigen ervaring, maar ook uit ervaring met de families waar ik uitvaarten voor heb geregeld, weet ik hoe belangrijk het persoonlijke contact is. Hoe fijn het is om gewoon even face-to-face elkaar te spreken.

Mocht u bij leven uw wensen al kenbaar willen maken of u oriënteren wat u zou willen als u komt te overlijden, kan ik u hier uiteraard ook mee van dienst zijn. Samen bespreken wij uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. De wensen met betrekking tot uw afscheid en uitvaart leg ik voor u vast, zodat uw nabestaanden straks uw wensen kunnen naleven en niet voor onnodig moeilijke beslissingen komen te staan.

Wilt u meer over mij weten?  Bezoek gerust mijn website op www.moniqueekelsuitvaart.nl

Ik ben u graag van dienst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monique Ekels Uitvaart
Purperreiger 1
1399 KR  Muiderberg
info@moniqueekelsuitvaart.nl
www.moniqueekelsuitvaart.nl
Tel: 06-82 65 44 04

Contact Informatie
Adres:
Purperreiger 1, 1399 KR  Muiderberg
Telefoon: 06-82 65 44 04
Website: