Melati uitvaartzorg

  1. Home
  2. »
  3. Melati uitvaartzorg
Beschrijving:

 

 

 

 

 

Vlaardingen –Melati uitvaartzorg in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis en omgeving. “Nabestaanden kunnen bij ons rekenen op een rustige, persoonlijke benadering en aanpak en profiteren van onze uitgebreide kennis van de mogelijkheden in de regio. ”, vertelt Christian van der Gaag.

 

Onze naam

De Melati is een typisch Indonesische bloem, in het Nederlands bekend als de Jasmijn. De witte Melati bloemen verwijzen symbolisch naar een familielid of geliefde die er niet meer is. Ze staan voor onschuld en puurheid, maar ook voor verdriet en gemis.

​Zoals de geur van deze Melati bloem herinneringen oproept, zo staat deze bloem symbool voor het niet-vergeten, zodat herinneringen een plekje kunnen krijgen in onze harten.

Een bloem, die ook een link legt met het mooie werk en de Indonesische achtergrond van ons bedrijf.

 

Mensen willen helpen

“Ik ben er trots op om voor Melati uitvaartzorg te mogen werken. En dankbaar voor het feit dat ik nabestaanden tijdens een moeilijke periode mag bijstaan… Iets kunnen betekenen voor een ander. Daarvoor ben ik uitvaartplanner geworden”, aldus Van der Gaag.

“Daarbij vind ik het belangrijk om samen met de nabestaanden te werken aan een mooi passend afscheid, Er kan en mag veel, hierin wil ik graag mensen begeleiden en ondersteunen, waarbij ik mij altijd laat leiden door de wensen van de overledene en de nabestaanden. Ik neem de tijd en rust om met alle aandacht een uitvaart te kunnen realiseren. Een uitvaart voor elk budget. Want iedereen verdient een mooi afscheid.

 

Een uitvaartplan

“Mijn werk bestaat uit veel meer dan uitvaarten regelen, verzorgen en begeleiden”. Christian legt uit: “Vaak kom je als uitvaartplanner pas in beeld als er iemand overleden is.

Maar de mogelijkheden rondom een uitvaart kunnen ook al voor een overlijden met ons worden doorgenomen. Zo weet je vooraf precies wat er allemaal kan en heb je een idee wat de bijbehorende kosten daarvan zullen zijn.

 

Deze uitvaartwensen kunnen wij dan voor je vastleggen in een zorgvuldig en uitgebreid uitvaartplan, hiermee weten de nabestaanden precies wat hun overleden dierbare graag zou willen. Dat geeft ze rust.

Wij komen graag vrijblijvend langs om deze wensen door te nemen en persoonlijk kennis te maken, Wie dat wil, kan hiervoor gerust contact opnemen.”

 

 

Contact Informatie
Adres:
Pieter Steynstraat 14, 3135 Vlaardingen
Telefoon: 010 230 6845
Website: