Mea Vota uitvaartverzorging, begeleiding & Advies

  1. Home
  2. »
  3. Mea Vota uitvaartverzorging, begeleiding & Advies
Beschrijving:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mea Vota, voor een uitvaart naar wens.

Mea Vota betekent in het Latijn 'mijn wens'. Hoe u het wenst als u er niet meer bent of hoe de overledene het heeft gewild, daar gaat het om. Het is belangrijk dat u afscheid kunt nemen op een manier die bij u past. Mea Vota helpt u graag met rust en aandacht bij de persoonlijke invulling van de uitvaart. Wij kunnen de uitvaart geheel verzorgen of u begeleiden in de uitvoering.

 

Persoonlijk
Voor, tijdens en na de uitvaart heeft u altijd één aanspreekpunt. Wij zijn er voor u 24 uur per dag. Aan u is het te bepalen wat u uit handen geeft of liever zelf wilt doen.

 

Transparant
Qua tarieven wilt u weten waar u aan toe bent. Alle bedragen rekenen wij 1 op 1 door aan u en u betaalt ons voor onze dienstverlening. Bij de eindfactuur krijgt u ook een kopie van alle facturen van derden. Simpel en helder.

 

Flexibel
Wij zijn flexibel doordat wij niet verdienen op producten of diensten van derden. U bepaalt wat u wilt, we kijken samen of het kan en regelen vervolgens dat het gebeurt.

 

Er zijn voor u, dat vinden wij belangrijk. Afspraken nakomen ook. Duidelijkheid en heldere communicatie, daar staan wij voor. U wilt bij de uitvaart worden betrokken maar u wilt ook dat alles zorgeloos voor u wordt geregeld. Dat kan! Een persoonlijke uitvaart ligt altijd binnen de mogelijkheden en hoeft niet duur te zijn. Aan de hand van uw wensen en budget zorgt Mea Vota voor de uitvaart die bij u past.

U kunt ons ten alle tijden bellen of mailen met uw vragen.

 

Mea Vota uitvaartverzorging, begeleiding & Advies
Dirk Tersteeglaan 11
1411 ME Naarden
e-mail: mail@mea-vota-uitvaart.nl
www.mea-vota-uitvaart.nl
telefoon: 020 69 555 30

Contact Informatie
Adres:
Dirk Tersteeglaan 11, 1411 ME Naarden
Telefoon: 020 69 555 30
Website: