Matrice Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Matrice Uitvaartbegeleiding
Beschrijving:

Matrice Uitvaartbegeleiding

Elke uitvaart heeft zijn eigen sfeer. Sober of uitbundig, verstild of levendig, groots of in kleine kring. Matrice Uitvaartbegeleiding, werkzaam in Rotterdam, Schiedam en wijde omgeving, vindt het belangrijk met u te kijken naar de gewenste sfeer.

Voorop staat dat het gaat zoals u wilt. Of u nu uw uitvaart bij leven bespreekt of dat de nabestaanden er zorg voor dragen. De vrouwen van Matrice zijn er om op u af te stemmen, daadwerkelijk ideeën aan te dragen en u te inspireren om actief mee te doen.

 

Aula groot

Pand met mogelijkheden

Het sfeervol ingericht pand in Schiedam biedt veel mogelijkheden. Een condoleance, afscheidsdienst of informele bijeenkomst in een aula met openslaande deuren naar de besloten tuin. Er zijn familiekamers waar u met een eigen sleutel – 24 uur per dag – naartoe kunt als u dat wilt.

Voor de uitvaart wordt de aula ingericht zoals u dat wenst, een afscheidsbijeenkomst met stoelen in aula-opstelling, of juist in informele sfeer. Vaak meteen gevolgd door de condoleance, zodat de gasten maar naar één locatie hoeven te komen. De begrafenis of crematie kan daarna in kleine kring plaatsvinden.

Andere locaties

Natuurlijk begeleiden wij op elke gewenste locatie de uitvaart. We werken daarin samen met alle crematoria en begraafplaatsen en gaan desgewenst ook met u op zoek naar een andere locatie.

Voor elk budget

Elke uitvaart is maatwerk, afhankelijk van uw wensen, of het een begrafenis of crematie wordt, benodigde faciliteiten en de (uren-) inzet van Matrice. Zo snel mogelijk na ons eerste contact geven wij u een inzicht in de te verwachten kosten van de uitvaart. Uitgangspunt voor ons is welk budget u beschikbaar heeft.

Postadres
Postbus 399
3100 AJ Schiedam

Bezoekadres
Prins Bernhardlaan 121, 3116 HH Schiedam.
Voor bezoek kunt u een afspraak maken.

Telefoon 010 – 273 24 24 (24 uur per dag bereikbaar)

E-mailadres info@matrice.nl
Matrice begeleidt uitvaarten in Schiedam, Rotterdam, Vlaardingen en wijde omgeving. Neemt u gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Contact Informatie
Adres:
Prins Bernhardlaan 121, Schiedam, Netherlands, 3116 HH
Telefoon: 010-273 24 24
E-mail: info@matrice.nl
Website: