Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding

  1. Home
  2. »
  3. Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding
Beschrijving:

Margot Siebenlist

Margot Siebenlist

Een uitvaart is niet alleen maar een noodzakelijke afronding die hoort bij een overlijden. Het is een wezenlijk moment in het leven van nabestaanden waarbij het belangrijk is stil te staan bij de plaats die de overledene in het leven heeft gehad en wat die plaats in jouw leven heeft betekend.

Gedurende de afgelopen 10 jaren heeft Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding al vele prachtige uitvaarten begeleid in Rotterdam, Delft en de wijde omgeving. Hele grote uitvaarten die je bijna een evenement zou kunnen noemen en ook hele intieme met een kleine groep mensen in een huiskamersfeer.

Iedere uitvaart heeft een eigen karakter passend bij de persoon van de overledene. Het gaat niet om hoe het hoort maar om wat past.

De  werkwijze van Margot Siebenlist kenmerkt zich door aandachtig aanwezig te zijn bij de nabestaanden, zorgvuldig te luisteren, mee te denken, suggesties aan te dragen en indien wenselijk praktisch handelend taken over te nemen.

Ook als u lid bent van of verzekerd bent bij een andere organisatie is het mogelijk de uitvaart door Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding te laten regelen.

 

Margot Siebenlist Uitvaarbegeleiding
Burgemeester Baumannlaan 50 B
3042 AM Rotterdam
06-47139341

Contact Informatie
Adres:
Burgemeester Baumannlaan 50 b,, 3042 AM Kleinpolder, Rotterdam, Nederland
Telefoon: 06-47139341
Website: